Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA CZEMU IM TAK DOWALASZ Z TYMI KOZAMI? :D

Polecane posty

Gość gość
Smakosowi wystarcza minuta Oszka musi dildem murzyna poprawiać

Gość gość
On jej lubi zalać ryja

Ja w tą sobotę nawet do roboty musiałem iść a dzisiaj przeprowadzka hehe:D Ale przynajmniej idzie se ku dobremu:D🖐️

Gość gość
Oszkaa nie śpi dzień i noc fantazjując o smakoszowym ptaszoru 15cm

a ciekawi mnie czy jak np kobiety ustalają datę ślubu na rok albo nawet na 1,5 roku do przodu, wiadomo rezerwują już salę weselną, kościół itp to czy one uwzględniają to i obliczają sobie czy czasem nie będę miały wtedy okresu? i wybierają wtedy taką datę aby nawet gdyby jej się tam lekko spóźniał czy przyspieszał to żeby i tak dzień weselny był jakieś 2 tygodnie przed lub już 2 tygodnie po okresie, a nie że się potem okaże że ona akurat w dzień ślubu i wesela ma okres, ból i jeszcze kąsa wszystkich z nerwów jak oszalała :P:P

Gość gość
jak kobieta jest płaską dechą to nie powinna nawet słówkiem narzekać na penisa mniejszego niż 10cm bo sama nic nie ma więc też niech nie wymaga jak ma małe piersi to 12cm penis średnie 14-15cm dopiero jak ma duże może wymagac 15cm i więcej (bo obiektywnie i fizjologicznie patrząc są to już penisy zdecydowanie powyżej średniej) natomiast jak ma naprawdę obfite duże jędrne wtedy dopiero ma pełne prawo wymagania równie wielkiego penisa u faceta powyżej 18cm

no tak Pati ale jestem ciekaw czy kobiety w ogóle o tym myślą tak aż na rok czy 1,5 roku w przód ;) a potem się okaże "o kurde akurat okres będę miała aaa" hehe :P Tobie by to wpadło do głowy żeby zwrócić na to uwagę?

Gość gość
gość dziś Jak ktoś ma mały mòzg to nie ma co wymagać rozumu. Oszka jaką ma mieć długość penis twoich marzeń??

zapytam sie bratowej czy brala to pod uwage ustalajac date haha jesli chodzi o mnie to mam regularne cykle wiec spokojnie moge oblíczyc kiedy dostane :)

chyba ze biorą jakieś tabletki, a jak sie bierze antykoncepcje to chyba okres zanika co nie? albo przynajmniej mniej boli, praktycznie sie go nie odczuwa podobno

Jest okres normalnie a ponoc tez sa takie tabletki ze odstawia sie je po trzech miesiacach i wtedy masz okres i znow bierzesz 3 msc-e

Gość gość
Smakoszy chętnie rozsmakował byś się jej ClPCE przyznaj się :-)

Moja znajoma kiedys takie brala pamietam jak sie cieszyla bo miala bardzo bolesne miesiaczki

Gość gość
Jaki kolor włosów masz oszkaa??

dobra dajcie spokój, zwlaszcza ty prawik Pati nie odpowiadaj na takie głupkowate pytania