Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój maz tez mnie namawia na prace nawet w barze, w fabryce :D

Polecane posty

Gość gość

Dzisiejsi faceci to sa c***y Zeby facet nie umial zarobic ? Do fabryki, na produkcje jestem za delikatna Do baru? Buhaha nie umiem zagadac, usmiechnac sie, nie mam cietej riposty Studiuje ciezki kierunek :)

Sorry ale czasy są takie że facet nawet przy zawyżonej sredniej krajowej nie da rady utrzymać pani zbyt wrażliwej na pracę fizyczną. Poza tym ja bym w życiu nie chciala być na czyims utrzymaniu, brać od kogos kase i o kazdą nową bzdurę typu nowa torebka prosić męża.

Gość gość
Za to ty jestes babochlopem :D:D Akurat starczy na nowa torebke z wyplaty - 1500 :D Bym sie musiala dokladac... Nie oplaca mi sie to pracowanie...

Gość gość
Ja pracuję, ale nie w fabryce, czy na kasie. Lubię swoją pracę i pracuję na własne wydatki i przyjemności. Resztę odkładam na koncie. Na rachunki i jedzenie pracuje mąż. Po co byłby mi potrzebny facet, który nie potrafi na rachunki zarobić?

Gość gość
Teraz czasy takie dziwne ;-( nie wiem co studiujesz, ale kiedyś studiować i pracować to było niewyobrażalne. Sama studiowałam dziennie, ciężki dość kierunek, nie pracowałam i nie miałam chwili czasu. Moi rodzice uważali, że nauka to ciężka praca, utrzymywali mnie i dogadzali. Teraz młodzi ludzie studiują, pracują, wychowują dzieci...

Gość gość
gość dziś Dzisiejsi faceci to sa c***y Zeby facet nie umial zarobic ? Do fabryki, na produkcje jestem za delikatna Do baru? Buhaha nie umiem zagadac, usmiechnac sie, nie mam cietej riposty Studiuje ciezki kierunek usmiech.gif >>> Lenistwo to taki ciężki koerunek teraz???

Gość gość
Jakie lenistwo? :D

Gość gość
i pewnie myślisz, naiwna autorko, że zaraz po studiach będziesz miała 5000 netto? hahhaha :D:D:D

Gość gość
Bede miala 3000 na poczatek :) i to praca niefizyczna

Gość gość
Nie nadaje sie do pracy z typowym bydłem....

Gość gość
Ja uwazam ze to facet powinien glownie zarabiac na rodzine. Jestem za tym zeby kobiety pracowaly bo jednak cale zycie w domu siedziec to bez sensu. Sa okresy w zyciu kobiety kiedy fact powinien ogarnac dochody koniec i kropka. A nie ze kobieta ma polroczne dziecko, ktore oddaje do zlobka a sama idzie zarobic, gdzie polowa wyplaty idzie na ten zlobek. I tak samo gdy piec lat studiowalam. Robilam wolontariaty, mam doswiadczenie w zawodzie ale chwilowo na bezrobociu to nie pojde robic do fabryki z kobietami po zawodowkach

Gość gość
3000 zł? niejedna hostessa ma więcej pracując 3 x w tygodniu, a gardzisz taką pracą, śmieszna jesteś

Gość gość
wolałabym iść na produkcję i mieć te 2500 netto niż przebywać w jakiejś korpo z damulkami po socjologiach z wyższych szkół i mieć 1500 na rękę

Gość gość
Hostessa w Dubaju :D:D

Gość gość
2500 na produkcji? :D:D Chyba w snach. Najniższa krajowa i to z wielką łachą albo 8 zł brutto przez agencję pośrednictwa.