Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Z jakiego powodu jesteście cnotliwi?

Polecane posty

Gość gość
jestem brzydki i biedny:-)i gupi:-(

Gość gość
ja jestem cnotliwa, bo żaden facet nie chce mnie nawet przelecieć. Brzydka jestem i tyle

Gość gość
Bo jestem na tyle mądry i słaby że wiem że uleganie niskim instynktom to zbędna strata energii a życie jest tak bogate i piękne że nie warto,dlatego cnotliwość moja jest niczym bank niczym nie zastąpiony od co!!! POLO.

Gość gość
Ble ble nadal sam czy kogoś masz?

Gość gość
Ja poniewaz nie znam zadnego faceta, ktory by mi sie podobal......a z byle Kim I byle jak, to nie moj styl. Jakby sie znalazl taki co mnie kreci, to chetnie, nawet na 1 raz.

Gość gość
Bo nie ciągnie mnie do normalnego seksu. Dawniej miałem trądzik, a teraz coraz bardziej uświadomiłem sobie, że mam ciągnoty do klimatów Femdom i fetyszu.

Gość gość
Ble ble ale szukasz czy sobie dałeś spokój?

Gość gość
nie kupują mi biżuterii o jakiej marze, zawsze tylko kawki, kino i kwiatki :O

Gość gość
Nie szukasz bonie chcesz,tzn wolisz już być sam,czy nie szukasz bo juz straciles nadzieję?

Gość gość
bo panicznie obawiam się wszelkich wylęgarni ,grzybic a każda baba jest dziś przez swoje prowadzenie niczym elektrownia jądrowo-h- u -j o wa

Gość gość
To tak jak ja.Tzn też nie szukam bo się wypalilam.Tak pytam bo kiedyś rozmawialiśmy.Kiedyś tam dawno.

Gość gość
Raczej z gościa pislam.Wpadam tu nieregularnie. Twój nick pamiętam i trochę kontrowersyjne tematy:) No nic .Mlody jesteś jeszcze znajdziesz.Może więcej wychodź -tak ci radzilam. Choć z drugiej strony jedni stałe gdzieś bywają,mają milion znajomych i nic a inni są domatorami, wyjdą wyrzucić śmieci i spotykają nagle właściwą osobę

Z powodu tego, że chcę szanować siebie i innych dookoła. Również z tego powodu, że nie chcę aby grzech nieczystości oddzielał mnie od Bożych błogosławieństw. Jak również z tego powodu, że nie chcę aby po śmierci zmysły, które używa się do grzechu były traktowane ogniem na wieczność. Warto mieć tą świadomość i zawrócić z dróg prowadzących do złego na wieczność.

Gość gość
Efekt uboczny bycia nudnym dziwakiem.

Gość gość
Bieda, brak kontaktów towarzyskich, dom rodzinny poniżej jakichkolwiek standardów.

Gość gość
32 lata to wszystko przed tobą .mowie ci .ją kobieta lat 39 wg kafeteryjnych standardów powinnam już się kłaść do trumny. Albo gustowac w rozwodnikach przed 60 tka.dziecka mogę już nie urodzić .choć ktovwie. Zmarszczki mam itd. Ale ty 32 lata,najlepszy wiek .