Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z moim dzieckiem chyba dzieje sie coś złego

Polecane posty

Gość gość

witam jestem mamą 4,5 miesiecznej córki, od jakiegoś tyg, może półtora zauważyłam , że córka potrzebuje wiecej snu. między drzemkami była aktywna 3 godz a teraz po godz od drzemki juz przeciera oczy i w dodatku druga drzemka nie jest już 1,5-2 godzinna tylko 4 godz. więc tego czasu na zabawe mamy juz malutko bo córka właściwie ciągle śpi albo jest spiąca. na dodatek w świeta bylismy u moich rodziców i została wybudzona aby ją ubrac do fotelika, gdy weszlam z nią do rodziców zaczela tak niesamowicie płakać- pierwszy raz moje dziecko tak plakalo, nie moglam jej uspokoic, robiła usta w podkówkę, nic nie pomagało, nawet jesc nie chciała,trwało to 15 min w koncu włożyłam ją do wózka dałam butelke, zasnęła i przespała od 19 do 5 rano, rano jak wstala juz do wszystkich się uśmiechala i bylo ok. drugiego dnia swiat pojechalismy do teściow i byla powtorka , a ze niedaleko mieszkamy to wzielam corke i poszlam do domu do siebie, uspokoila się i spi i spi już 4 godz, nie wiem co jej jest, jak nie moje dziecko! pomóżcie coś może ktoś miał podobnie???

Gość gość
Jest po szczepieniu? Jeśli tak to może być NOP. Zgłoś do poradni ale pewnie nie będą chcieli tego przyjąć :(

Gość gość
nie jest po szczepieniu, w tym tygodniu idziemy na szczepienie, zapytam lekarza co jest, ale martwie się o nia:(

Gość gość
Moim zdaniem nic jej nie jest,dzieci się rozwijają,zmieniają swoje nawyki,potem do nich wracają itp. Może na tym etapie rozwoju potrzebuje więcej snu,każde dziecko jest inne. I nie dziw się,że mała płakała cały czasu twoich rodziców; to nowe miejsce,otoczenie,nowi ludzie itp. Mój syn też tak miał jak go zabrałam pierwszy raz do mamy,a dzień później już wszystko ok, uśmiechał się itd.

Gość gość
moj synek mniej wiecej w tym samym wieku tez zaczal niespodziewanie duzo spac, spal w dzien srednio co 1,5 h po max 2 godzinach aktywnosci, samo minelo.

Gość gość
E tam, moja tez tyle spala i spi dalej bardzo duzo i nic jej nie jest. Ma to chyba po mnie bo ja potrafie spac ciagiem 13h...i moje roczne dziecko tez :) jeszcze nigdy nie spalam tyle ile na macierzynskim :-D

Gość gość
Może ma etap w ktorym szybciej rośnie a dzeci spuac rosną najwięcej