Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachowałam się jak szmata

zdjęłam bluzkę

Polecane posty

Gość zachowałam się jak szmata
Wiem, że teraz zupelnie inaczej mnie postrzegaja, zawsze bylam spokojna itp a tu taki numer. Podobno wyszedl ze mnie moj prawdziwy charakter:(

Gość gość
Czemu nie zdjęłaś stanika?

mam nadzieję, że nigdy tego po pijaku nie zrobię (jako as nie mam takich zachowań w momentach ujawniania się podświadomości, tak jak nie mam mokrych snów), ale przypuśćmy, to moi by mnie co najwyżej wyśmiewali (znajomi czy nawet pseudoznajomi). musi chodzić o coś innego, może wcześniej też coś odwalałaś i ten striptiz dla ubogich był wisienką na torcie.

A po co miałam zdejmować stanik jeśli chciałam się zamienić koszulką z kolegą ?

Wcześniej tzn wcześniej na tej imprezie czy wcześniej na poprzednich wspólnych imprezach ?

wcześniej na poprzednich .... byciach. może się puszczasz, opowiadasz obleśne żarty, historie, wysławiasz się jak prostytutka, nie grzeszysz inteligencją, ogładą oczytaniem czy wykształceniem, bądź np. wk*****asz dziwnym poczuciem humoru (który zaprezentowałaś w sposób opisany w temacie) poza tym mówisz o nich, jakby to byli tacy "znajomi" do wspólnego chlania i orgii, może nie są więc aż tyle warci, przemyśl to, nastolatko.

Nie. Nie zachowuje sie tak, ani nie zachowywalam. A wlasnie w ten sposob ktory opisujesz zachowuje sie osoba ktora pierwsza zaczela ten caly hejt na mnie. A tym razem akurat siedziala trzezwa przy stole i tylko caly wieczor obserwowala innych, a ja tanczylam, bawilam sie, szalałam. Nie jestem nastolatka - tak jak napisałam mam 29 lat, ci znajomi są w podobnym wieku lub starsi. Znam ich poniewaz łączą nas wspolne pojekty, a od ponad 2 lat wspolne imprezy.

A wlasnie w ten sposob ktory opisujesz zachowuje sie osoba ktora pierwsza zaczela ten caly hejt na mnie. A tym razem akurat siedziala trzezwa przy stole x o kurfa, jak ja nie lubię takich ludzi jak Ty:O tuszujesz swoje patologiczne zachowania mówiąc o wadach innych. "nie pójdę do spowiedzi, bo księża kradną":O:O:O

Akurat ta opinia którą przytoczyłam o tej osobie nie jest tylko moja. Tamta laska np wprost opowiada w pracy w jakich pozycjach robi to z kolesiami poznanymi na imprezach.

Gość gość
Ja tam im sie nie dziwie. Pomysl jakby twoj facet poszedl ze znajomymi a jakas rozebralaby sie tam.

gość dziś Ja tam im sie nie dziwie. Pomysl jakby twoj facet poszedl ze znajomymi a jakas rozebralaby sie tam. x no straszne, zdradziłby ją, bo stanik pokazała:D Ty to musisz być nieźle zdradzana :D aha, i osoba zdradzana pewnie zaraz umiera, hahaha debilka, ja będąc w tfu-związku REGULARNIE będę się bawić z innyhmi facetami. teraz umrzyj.

Byla tam nawet mezatka ktora potem tez sie rozbierala bo wszyscy zamienialismy sie koszulkami (jej meza tam nie bylo). Jest mi wstyd .

zachowałam się jak szmata dziś Byla tam nawet mezatka ktora potem tez sie rozbierala bo wszyscy zamienialismy sie koszulkami (jej meza tam nie bylo). x no i dobrze, niech się trochę pobawi bez smrodu (związko-współ-zwierzęcia)

Dla mnie też to była zabawa. Nic co tam się działo nie miało dla mnie podtekstu erotycznego, wszystko to była zabawa. Dopiero dwa dni pozniej sie zaczelo i dowiedzialam sie co tam robilam. widocznie nie dorosłam do swiata doroslych.

Gość gość
broken skoro dla ciebie to ok to widac jak sie szanujesz

Ava 1397 to bardzo piękny i klasyczny biały biustonosz z usztywnianymi miseczkami. Idealne rozwiązanie dla Pań, które cenią skromność i prostotę. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Powracam tu po prawie 2 latach. Tamtych znajomości nie udało sie uratować. Nie utrzymuję z tymi ludźmi kontaktu , już od roku. Wytrzymałam jeszcze rok od tamtej imprezy, ale robiło się coraz gorzej i gorzej, i w pewnym momencie uznałam że już nie dam rady. Przestałam się kontaktować z tymi ludźmi, oni też się nigdy więcej nie odezwali do mnie, żadna z kilkunastu osób. To najgorsza historia w moim życiu.