Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarysa123456

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Klarysa123456

Witam, mam pytanie, Kochałam się z chlopakiem 20 marca były to dni płodne (Kochaliśmy się bez zabezpieczenia). W grudniu 2015 roku przestałam brać tabelki antykoncepcyjne "daylette" robiłam test ciążowy i wynik negatywny, bolą mnie strasznie piersi, mam strasznie żółty mocz i boli mnie trochę brzuch. Czy mogę być w ciąży? Następna miesiączke mam dostać 4 kwietnia.

Gość gość
seks bez zabezpieczenia + dni plodne? tak mozesz byc w ciazy... rownie dobrze mozesz miec jakas infekcje ukladu moczowego, stad bole brzucha i ciemna barwa moczu, rowniez mozesz miec bole przedmiesiaczkowe... najwczesniej w nastepny weekend mozesz zrobic miarodajny test.

Gość gość
No wiesz,sex mial miejsce 8 dni temu.Nikt chyba prócz wróżbity Macieja nie odpowie ci na to pytanie.Nawet twoj organizm moze tego jeszcze nie wiedzieć.Zrob test 4 kwietnia ewentualnie beta hcg za kilka dni.Odpowiadając czysto na tytuł wątku -Tak mozesz!Pozwalam

Gość gość
Jeśli kochalas się 20 marca to zapewnie na dniach nastapilo dopiero zapłodnienie,na objawy zbyt wcześnie,a te mogą świadczyć o zbliżającym się okresie.4 kwietnia napisz czy dostalas okres:)

Gość Klarysa123456
Witam, okres powinnam dostać 4 kwietnia, a dostałam już dzisiaj krwawienia jakieś.