Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestać o nim myśleć? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość

Wiem że to może głupio zabrzmi ale bardzo zauroczylam się chłopakiem którego znam tylko na cześć. Historia wygląda tak. Jest on sąsiadem mojej babci wiec znam go prawie od zawsze w sensie jak się nazywa. Od tego lata poznaliśmy się może troszkę bliżej bo zaczęliśmy sobie mówić cześć. Czasem na mnie spojrzał uśmiechnął się i tak się zaczęło... Moja babcia (jak to babcia) żartuje ze to ideał na męża i ze musze się z nim ożenić. Mówi o tym na tyle często ze z czasem myślałam sobie trochę o nim ze jaki może być itp łącząc to z opowieściami babci wyobrazilam go sobie jako męski ideał. To ze podoba mi się zewnętrznie to nic dla mnie nie znaczyło a gdy zaczął mi się podobać ze względu na charakter (podjrzewany) to nie mogę przestać o nim myśleć. Gdy zasypiam i gdy się budzę to myślę co może teraz robić. Jestem zazdrosna gdy widzę ze przygląda się jakiejś dziewczynie. Naprawdę chciałam juz wiele razy o nim zapomnieć. Myślałam że nie jest dla mnie (7 lat starszy) ze nie pasuje my do siebie że to nierealne ale jakby mózg mówi mi jedno a jednak w sercu ciągle nie mogę przestać. Naprawdę stało się to dla mnie już uciążliwe. Rozumiem z takie wyobrazanie sobie kogoś takim jakim nie jest i obserwowanie chłopaka jak idiotka jest chore ale nic nie poradzę na to bo naprawdę nie umiem przestać o nim myśleć. Co mam zrobić ? Proszę pomocy.

Gość gość
taki model jest powszechny , 1700 dni stalkingu poszlo na marne? :D

Gość gość
Często załamuje się sluchajac jakiś piosenek teksty piosenek przerabiam w chore wizję jak mogłoby być fajnie gdybyśmy byli razem. Myślę że nie nie podobam mu się a po chwili on na mnie spojrzy i znowu mam jakąś nadzieje. Powiem jeszcze ze kilka razy w roku jest mojej babci na obiedzie bo pomaga w gospodarstwie. W tym właśnie roku zdarzało się to bardzo często. Gdy go słucham co mówi no .... jestem p*****ln***a ? Serio zastanawiałam się już nad psychologiem lub psychiatra bo nie wiem co robić... babcia czasami mówi ze pyta o mnie ze się uśmiecha jak o mnie rozmawiają ale nie wiem czy nie wymyśla jest juz stara i ma bujną wyobraźnię :D naprawdę ja nie jestem chora rozumiem ze źle robie i ze zachowuje się jak psychiczną ale nie wiem jak przestać. Pomocy .....

Gość gość
Stalking to to raczej nie jest nie chodzę za nim i nie dzwonie do niego obsesyjnie ... :D

Gość gość
Lecz sie debilko. Tępa suka.

Gość gość
Napisz cos o sobie :)

Gość gość
Pozdrawiam pana/panią z góry dziękuję za mile słowa. Tepa suka to prawdopodobnie jest z Ciebie. Myślę strona ta jest od tego by sobie pomagać pytam o to jak zapomnieć o tym chlopaku a nie o Twoje przedstawianie się mi bo nie o to prosiłam. Serdecznie pozdrawiam :*

Gość gość
Autorko ten twój men ma kogos?

Gość gość
Z tego co mi wiadomo z nikim nie jest w tej chwili :)

Gość gość
W jaki wieku +- jesteście ?

Gość gość
wiesz co, pardoksalnie , moze spróbuj go poznac:) W tej chwili twoj najwiekszy problem, to twoje filmy na jego temat. a moze on jest inny i ci przejdzie :)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Babcia was zesfata :) :-D

Gość gość
Właśnie próbuje a ja mimo wszystko nie chce bo mam wrażenie ze juz teraz to nie wyjdzie .... Mam 17 on 23

Gość gość
Tylko oszczedzcie to ze duża różnica wieku itp. Wiem ze duża ale on naprawdę wydaje się dosyć myślący. To nie jest tak ze ja z nim nigdy nawet nie zagadalam tylko gapie się na niego jak nawiedzona :D Czasem zamienimy kilka zdań ze sobą ale zwykle nie ma za bardzo jak no bo jednak zawsze rodzina jest obok :)

Gość gość
wstąp do sekty oni wypiorą ci mózg i zapomnisz o nim na pewno

Gość gość
Bez prania się nie da ? :D

Gość gość
możesz coś do niego zagadać, a jak nie tto obiecuje ze Ci przejdzie ;) jak chesz tego to po porstu o nim nie myśl odsuwaj takie mysli od siebie bo sama sie nakrecasz.

Gość gość
Stalking = to takze podglądanie kogoś :)

Gość gość
Ale ja go nie podglądam. Czasem tylko spojrzę w kierunku jego domu z ciekawości co porabia. Nie jest tak ze ciągle się gapie i czekam aż wyjdzie bo chce na niego popatrzeć ;)