Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobiłam coś złego

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam sie w koledze Powiedziałam mu o tym ale tak naprawde żałuję tego kontakt został urwany. Chce odzyslać go ale jako kolege i niewiem co zrobić .on ma swoje zycie ja też. Mozna powiedziec ze wdaliśmy sie w flirt i całowaniem. Teraz mi brakuje kumpla z którym mogłam o wszystkim pisać. Jak go odzyskać ? Co mam zrobić bo pisze do niego codziennie zalezy mi na przyjaźni on milczy a nawet prosi by nie pisać .jak odzyskać kolege ? Poradzcie prosze

Gość gość
ależ to nic złego, dobrze że wyrzuciłaś to z siebie w kulturalny sposób. i dobrze że tak sie skonczyło, bo tylko bys sie przymuszala do tej przyjazni, a z tyłu głowy tliłaby sie zawsze nadzieja na cos wiecej. lepsze to niz powiedziec koledze, ze bys go chetnie przeleciala/ro.ochałabyś, że go pożądasz, że masturbujesz się z myśla o nim/wsadzasz sobie palce do ci.pci czy o***tu i myslisz o nim wtedy/ ze ci/pcia robi ci sie mokra na jego widok/ ze ci sie galareta zbiera w majtach na mysl o nim/ze juz nie wyrabiasz finansowo na wkładki higieniczne/ ze sluz wypala ci dziury w majtkach i że och,ach i w ogóle. takie romantyczne wyznania jakoś zawsze lepiej brzmią i pasują kobiecie :D

Gość gość
Pytam sie poważnie co zrobić ?

Gość gość
Prosze was o pomoc

Gość gość
ty nie chcesz kumpla odzyskac tylko szukasz kontaktu, zostaw go.nic na sile

Gość gość
On byl jak przyjaciel a w pewnej chwili sie pogubilm .zrobilam blad i teraz zaluje bo uczucie przegrało a tęsknota za przyjaźnią pozostała

Gość gość
Ktoś coś więcej powie ?