Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Slowik

Pracuj online korzystal ktos ?

Polecane posty

Go艣膰 Slowik

Tak jak w temaci czy kto艣 korzysta艂 z serwisu pracuj-online.com interesuje mnie czy to nie jakie艣 oszustwo bo nic na temat tej strony nigdzie nie znalaz艂em

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anna1323
Witam, niestety ja si臋 zarejestrowa艂am, wybuli艂am 40 zeta, zg艂osi艂am si臋 do milion贸w prac online, doda艂am swoje CV ze zdj臋ciem i 偶adnego odzewu. Nie wiem czy to nie oszu艣ci wy艂udzaj膮cy dane, bo na ich stronie nie dzia艂aj膮 linki typu FAQ i inne, mimo, i偶 strona wygl膮da do艣膰 profesjonalnie. Nie mog臋 znale藕膰 w wyszukiwarce KRS tej firmy. Napisa艂am do nich maila z pro艣b膮 o podanie tych danych i cisza. Zadzwoni艂am na wskazany numer telefonu. ale zg艂asza si臋 skrzynka i mo偶na si臋 nagra膰 po sygnale. Mam nadziej臋, 偶e nie dokona艂am przelewu weryfikuj膮cego prawid艂owo艣膰 danych do jakiego艣 kredytu. Teraz musz臋 kontrolowa膰 sw贸j BIK czy wszystko OK. Na razie nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i jak wygl膮da sprawadalej? Chyba te偶 si臋 da艂am z艂apa膰, bo nawet nie mog臋 si臋 zalogowa膰 do tego偶 serwisu...a mia艂o by膰 tak pi臋knie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuj - online. com UWAGA OSZUSCI !! Bo jak mo偶na inaczej nazwa膰 to co oferuje portal - brak adresu w Polsce, brak krs, REGON, na maile nie odpowiadaj膮, telefony milcz膮, strona nie dzia艂a poprawnie, ci膮gle te same og艂oszenia i mimo wys艂anych dziesi膮tki CV zero odzewu....Nie polecam nikomu, strata kasy i czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oszu艣ci !!! Nie dajcie si臋 naci膮gn膮膰. Ka偶da oferta pracy dos艂ownie w sam raz dla nas, g艂adko i pi臋knie napisana. Wymagania male, zarobki du偶e. Jednym s艂owem przelej nam 30 lub 50 zeta a nikt si臋 do ciebie nie odezwie. Oferty- widmo :) Nie przelewajcie im 偶adnej kasy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam - trzyma膰 si臋 z daleka! Pytanie, czy tylko wy艂udzaj膮 kas臋, czy co艣 wi臋cej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezzuuu!! Dzi臋ki, 偶e za艂o偶yli艣cie w膮tek..Dzi臋ki temu nie da艂am si臋 nabra膰, cho膰 nabra艂am podejrze艅 pewnych...偶eby m贸c przes艂a膰 cv p艂acic????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 da艂am si臋 nabra膰. Nic nie dzia艂a. Po miesi膮cu p艂a膰 now膮 kas臋 i przychodzi na skrzynk臋, 偶e niby masz ofert臋, ale nie mo偶esz jej zobaczy膰, ani nic zrobi膰. Gdzie zg艂asza膰 takich oszust贸w? Dlaczego w tym kraju nic z tym nie mo偶na zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem kolejna osoba ktora zostala oszukana przez ten portal Moze ktos wie w jaki sposob ukrocic ten proceder?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez nabralam podejrzen; w regulaminie jest informacja ze za korzystanie przez 30 dni placi sie 25 zl; gdy zalogowalm sie to okazalo sie ze mam zaplacic 29 zl; wyslalam maila z pytaniem , czy cos nie jest pokrecone; do tej pory nie dostalam informacji; troche udalo mi sie sprawdzic te firme ; jest zarejestrowana w Islandii; noo i to juz mi podpadlo; poza tym teoferty sa tak cudowne ze latwo mozna zalapac sie na ten lukier; wrecz niektore a przesadzone; bo kto zaplaci za czytanie 1 maila 1 zl ? zlosze to na policje , bo coz innego mozan zrobic; niech oni szukaja dalej , od czegos w koncu sa; dzieki za ten watek,m przynajmniej nie wybulilam kasy na oplate tej strony; dziekuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mo偶na zarabia膰 za ogl膮danie film贸w? A no mo偶na. Przynajmniej mam tak膮 nadziej臋, tylko 偶eby to osi膮gn膮膰 potrzeba os贸b uczciwych i musi by膰 ich sporo. Razem mo偶na wi臋cej. Ostatnio znalaz艂em artyku艂, 偶e mo偶na zarobi膰 25 dolar贸w za ogl膮danie reklam. Ale od pocz膮tku jest jaki艣 sobie serwis THW, kt贸ry chce by膰 lepszy od dobrze nam znanego YouTube鈥檃. Potrzebuje on ponad 50 000 ludzi (wiek-powy偶ej 21 lat i uko艅czona szko艂a 艣rednia), kt贸rzy b臋d膮 ogl膮da膰 zwiastuny film贸w, programy pilota偶owe itd. i umieszcza膰 komentarze. Dlaczego dziel臋 si臋 z tob膮 t膮 informacj膮? A no dlatego, 偶e b臋d膮c czyim艣 poleconym przyczyniasz si臋 do wi臋kszego zysku dla siebie. Reklamodawcy b臋d膮 p艂aci膰 90 dolar贸w na godzin臋. 40 dolar贸w THW wyp艂aci ogl膮daj膮cym, z czego 25 dolar贸w dla ciebie, 5 dolar贸w dla twojego bezpo艣redniego sponsora i 1 dolar dla sponsor贸w z wy偶szych linii (kt贸rych maksymalnie mo偶e by膰 10 co daje 10 dolar贸w) 25+5+10x1=40 A teraz logicznie. Jestem sobie ja (czyji艣 polecony) i ogl膮dam sobie godzin臋 reklam臋. Dodatkowo mam 10 swoich poleconych (np. Ciebie). Osoba dzi臋ki kt贸rej si臋 zarejestrowa艂am zarabia 25+5=30, dzi臋ki mnie. Dodatkowo je艣li ma dalszych poleconych zarabia 30+10, czyli 40 dolar贸w. A teraz ja, ogl膮daj膮c zarobi艂am 25 dolar贸w + 5 dzi臋ki tobie (rejestracja z poleconego) i kolejne 10 z dalszych poleconych co daje mi 40 dolar贸w. No a teraz ty. Za艂贸偶my, 偶e s膮 2 opcje: 1. Nie rejestrujesz si臋 z poleconego-ogl膮dasz godzinke i dostajesz 25 dolar贸w. 2. Rejestrujesz si臋 z mojego poleconego-ogl膮dasz godzinke (masz 25 dolar贸w), zapraszasz do programu znajomego, kt贸ry rejestruje si臋 z twojego poleconego i ogl膮da godzine reklam臋 (25+5=30), znajomy zaprasza kolejnych znajomych do programu i jest ich 10 (30+10=40) No i por贸wnajmy opcje. 1. Zarabiasz 25 dolar贸w. 2. Zarabiasz 40 dolar贸w. Wyb贸r nale偶y do Ciebie! No a teraz praktyka. Rejestrujesz si臋 z mojego poleconego (TCKdaro1.THWglobal.com). Potwierdzasz wiadomo艣膰 od THW. Otrzymujesz linki do rejestracji ze swojego polecenia. Reklamujesz si臋. Teraz jest rejestracja przedstartowa. 4 lipca ruszamy! Dzi臋kuje, pozdrawiam i pami臋taj- Razem mo偶na wi臋cej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podejdz do banku i sprawdz co sie dzieje; w razie czego nie odbierah takich maili; ale pojawila sie taka dziwna oferta pracy: ze zdradza ci dalsze szczego;y pracy tylko musisz zalozyc bezplatne konto w okreslonym banku i przeslac im potwierdzenie; no i pomyslalam ze TA PRACA polega na NAMAWIANIU DO ZAKLADANIA KONTA W OKRESLONYM BANKU; pozniej dostaje sie prowizje od tego konta; dlatego jak wysylam swoje CV to nie ma tam dokladnego adresu, jest tylko miejscowosc, nie padaje daty urodzenia; w internecie, jezeli nie ma adresu pracodawcy to nie wiem do kogo wysylam swoje dane osobowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 z Was, kt贸rzy aplikowali przez ten portal, dosta艂 jak膮kolwiek propozycj臋 pracy??? Czy wci膮偶 jest tak, 偶e aplikujecie i jest cisza?? Czy kto艣 z Was ma/mia艂 jakie艣 problemy (np musia艂 sp艂aca膰 jakie艣 kredyty?)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Iwona
Za艂o偶y艂am konto na pracuj on-line i zap艂aci艂am 30,- za p贸艂 miesi膮ca. Wys艂a艂am cv bez adresu tylko mail. I dopiero p贸藕niej odnalaz艂am opinie, 偶e nikt jeszcze nie znalaz艂 przez ten portal pracy, Je艣li kto艣 dosta艂 odpowiedz z tego portalu prosz臋 napiszcie na forum, czy warto. A moze kto艣 wie o jakie艣 pracy przez internet, bardzo potrzebuje dorobi膰. Iwona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze , 偶e mo偶na poczyta膰 takie opinie. Bez tego da艂abym si臋 oszuka膰 i naci膮gn膮膰. Ca艂e szcz臋艣cie , 偶e w internecie s膮 pisane opinie i komentarze. Przynajmniej mo偶na unikn膮膰 niepotrzebnej straty pieni臋dzy , nerw贸w i czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuj-online.com Portal jest w艂asno艣ci膮 firmy Igroup Limited Trust Company Complex Ajeltake Majuro MH 96960 PON.-PT. 9-16 Sprawy og贸lne i pytania kontakt (malpa) pracuj-online.com Nawet maj膮 program partnerski na: http://webepartners.pl/programy-partnerskie/pracuj-online Nie wiem czy kto艣 to poleca ale dziwnie to wygl膮da...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mozna bra膰 za szukanie komus pracy to jest niezgodne z prawem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejny ciekawy program partnerski z kategorii zdrowie i uroda. Co ciekawe oferuje dosy膰 w膮sk膮 i wyselekcjonowan膮 grup臋 produkt贸w. Obok suplement贸w diety na takie dolegliwo艣ci jak 艂ysienie czy tr膮dzik, znajdziemy grzebie艅 laserowy i aparat do depilacji. NutriProfits to marka nale偶膮ca do firmy聽Playmaker Limited, zarejestrowanej w Hong Kongu. Na rynku dzia艂a od 2013 roku i jak na razie radzi sobie ca艂kie nie藕le. Warto zwr贸ci膰 uwag臋 na dosy膰 solidne prowizje, si臋gaj膮ce 40% oraz d艂ugi okres przechowywanie plik贸w cookie (120 dni). Jest to z pewno艣ci膮 ciekawa propozycja dla os贸b dzia艂aj膮cych w bran偶y zdrowia i urody. Dosy膰 specjalistyczne produkty mog膮 si臋 bardzo dobrze sprawdza膰 pod k膮tem konwersji. http://nplink.net/avK6lNkO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten serwis to jedna wielka lipa !! jedynie strata pieni臋dzy. ofert pracy du偶o i ciekawych ale nikt si臋 nie odzywa. aplikowa艂em nie jedno og艂oszenie i CISZA !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loki88
Niestety u mnie r贸wnie偶 cisza, a mam niez艂膮 cv-k臋. Je偶eli ta firma to 艣ciema, to zainwestowali sporo w pozycjonowanie. Sprawdzi艂em dla najwa偶niejszych fraz s膮 wysoko, zawsze pierwsza strona, g贸ra, nieraz pierwszy wynik (oczywi艣cie nie chodzi o reklamy). I ta pozycja sprawi艂a, 偶e strona, czyli firma jest wiarygodna. Po tym co przeczyta艂em na forum, zaczynam si臋 niepokoi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_Kate
Czy ktokolwiek zg艂osi艂 oszustwo na Policj臋? Albo zapyta艂 chocia偶 jakie s膮 mo偶liwo艣ci w sytuacji takiego oszustwa? Trzeba by膰 toch臋 spo艂ecznie odpowiedzialnym. Ja na szcz臋艣cie w por臋 przeczyta艂am wpis na forum, za co dzi臋kuj臋 :) A mo偶e do TV si臋 zg艂osi膰, niech si臋 zrobi afera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hioscyna
Mia艂am kiedy艣 podobnie nieprzyjemne do艣wiadczenie, wi臋c skieruj臋 kilka s艂贸w do os贸b, kt贸re zastanawiaj膮 si臋 czy w sytuacji zostania w taki spos贸b naci膮gni臋tym mo偶na co艣 poradzi膰. Nie mam poj臋cia jak to wygl膮da od strony prawnej, szczerze m贸wi膮c nigdy mnie to nie interesowa艂o, nie jestem te偶 wykwalifikowana, 偶eby si臋 na ten temat m膮drzy膰:) W potrzebie dorobienia do kieszonkowego da艂am si臋 skusi膰 ofercie prac cha艂upniczych (po przeczytaniu jakiego艣 og艂oszenia). Oczywi艣cie napali艂am si臋 na prac臋 bardzo, w ko艅cu oferowali atrakcyjne wynagrodzenie, a d艂ugopisy mia艂am sk艂ada膰 w zaciszu swojego pokoju. Oferta by艂a profesjonalnie napisana, wszystko skrupulatnie wyja艣nione i tylko jedno "ale". Wsp贸艂prac臋 mia艂 poprzedzi膰 m贸j przelew, kt贸ry mia艂by sprawdzi膰 moj膮 wiarygodno艣膰 i op艂aci膰 pierwsz膮 dostaw臋 cz臋艣ci do mojej pracy. Notabene wszystko oczywi艣cie okaza艂o si臋 by膰 oszustwem, a ja po jakim艣 czasie (kiedy dotar艂o do mnie, 偶e nic z tego nie b臋dzie i zd膮偶y艂am ju偶 zapomnie膰) dosta艂am telefon z policji. Pan policjant um贸wi艂 si臋 ze mn膮 na spotkanie w celu z艂o偶enia wyja艣nie艅, bo jak si臋 okaza艂o bardzo du偶a grupa ludzi wpad艂a w te sid艂a i cz臋艣膰 z nich zg艂osi艂o to w艂a艣nie na policj臋. Nie wiem jak losy tej sprawy potoczy艂y si臋 dalej, poinformowano mnie, 偶e w przysz艂o艣ci mog臋 dosta膰 zawiadomienie z s膮du, ale min臋艂o ju偶 kilka lat, a sprawa ucich艂a. Swoich pieni膮偶k贸w nie odzyska艂am (cho膰 tym si臋 nie przejmuj臋, nie by艂o to jako艣 bardzo du偶o), nie dowiedzia艂am si臋 te偶 czy sprawiedliwo艣膰 dosi臋gn臋艂a oszusta, zdoby艂am za to cenn膮 lekcj臋. W 偶yciu nikt obcy nie da mi nic za darmo:) (tych kilku setek za z艂o偶enie 1000 d艂ugopis贸w te偶 nie) Jedyne co mog臋 doda膰, to podchod藕cie do takich spraw z pe艂nym dystansem i zastan贸wcie si臋 na ile prawdziwe jest to co czytacie w internecie. 呕eby potem nie by艂o nieprzyjemno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest to bez w膮tpieniom wi臋ksza afera z oszustwem i to jest chore, 偶e nie ma mo偶liwo艣ci jej ukr贸cenia. Kto艣 sobie tam siedzi za klawiatur膮 i ma 艣wietny ubaw zarabiaj膮c krocie na naiwnych ludziach. na mnie niestety te gnojki te偶 zarobi艂y 30 z艂. Tkn臋艂o mnie po 2-3 dniach bez 偶adnej odpowiedzi na aplikacje, bo jednocze艣nie wys艂a艂em jedn膮 na OLX i odpowied藕 by艂a natychmiastowa. Nast臋pnie chcia艂em zapyta膰 tych oszust贸w z pracuj.online poprzez mail - w czym problem. To ka偶膮 sobie podawa膰 numer telefonu. W tym momencie ju偶 widzia艂em co to za s...y. Troch臋 za p贸藕no, ale w mojej sytuacji i tak musz臋 ryzykowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Praujacajulia
Pracuj online to oszustwo, ka偶膮 wysy艂a膰 pieni膮dze na aktywaj臋 konta a p贸偶niej nic z tego nie ma. To ju偶 lepiej przej艣膰 si臋 do po艣redniaka i tam za darmo przegl膮da膰 oferty. Ja mam patent na zarabianie w internecie, sp臋dzaj膮c 2 godziny przed komputerem. Nie s膮 to kokosy, ale zawsze mo偶na sobie dorobi膰. Jak kto艣 ma ochot臋 to ch臋tnie podpowiem co gdzie i jak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataszka1998
Spotka艂o mnie to samo co wieszkos膰 osob powyzej sie wypowidajacych . PracujJulia o jakiej mozliwosci zarobku mowisz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety te偶 da艂am si臋 oszuka膰... Zmarnowane 30z艂... Nie pope艂niajcie tego b艂臋du co ja!!

Udost臋pnij ten post