Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skóra i kość ale gość

Czy wszystko stracone?

Polecane posty

Cześć, potrzebuje porady dotyczącej-oczywiście-relacji damsko męskiej. Sprawa wygląda tak. Od niecałych 3 mc. spotykałam się z sympatycznym facetem.Oboje po 30. Kawy, spacery, kino. Fajnie spędzało nam się razem czas. Codzienny kontakt sms. Ale bez jakiegokolwiek kontaktu fizycznego. On deklaruje że jest dość nieśmiały. Jedynie ostatni czas wymienialiśmy smsy o dość śmiałym kontekście erotycznym. Na moje delikatne próby ocieplenia tej relacji-nie reagował. Więc po prostu zapytałam go o co chodzi, że to wszystko jakoś nie współgra ze sobą, i jak on w ogóle widzi tą relację itp. Usłyszałam że uważa mnie za fajną dziewczynę, dobrze nam się rozmawia ale nie wie czy posunąć się dalej bo ma wątpliwości (których nie potrafi sprecyzować) czy coś by było z tego więcej. Wiem, że mu sie podobam ale nie chciałby mnie po prostu wykorzystać-jego słowa. Ze niby różnimy się od siebie. Czy to oznacza jednoznacznie ze nic z tego więcej nie będzie? Czy może z czasem....? jak reagować, jeśłi się odezwie?

Gość gość
o ho ho, skąd my znamy te tandetne teksty. niech idzie z wenerycznych chorób się podleczyć albo założyć ciężarki na jaja, to może mu się potem polepszy :D

Gość gość
może po prostu potrzebuje więcej czasu żeby sie oswoić nieśmiali trudniej sie otwierają

Gość gość
Podnoszę. Jak to widzicie? Sama nie wiem czy od raZu odpuścić czy może poczekać na rozwój wydarzeń. Nie chce robić sobie niepotrzebnych nadziei.

Gość gość
Ja bym odpuściła. Facet nie dał konkretnej odpowiedzi, więc może to ciągnąc do końca roku, później pozna inną i zostaniesz na lodzie. Daruj sobie, facet po 30 i nie potrafi sprecyzować o co chodzi? Śmieszne.

Gość gość
Wiem ze tak moze byc. Trudno mi jefnak odpuścić bo wydaje się być fajnym facetem-z wartościami, ma poukładane w glowie. I fajnie ze mysli glowa. No Ale nic nie zrobię. Zastanawiam się po prostu-bo czasem niektórym potrzeba więcej czasu żeby się zaangażować. Ale rozumiem ze nie powinnam teraz inicjowac kontaktu, spotkan-zostawic to jemu?

Gość gość
9-20 popieram.

Gość gość
Jak chcesz wiedzic czy cos z tego wyjdzie, czy sie odezwie, czy macie przyszłość napisz do mojej wróżki. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl