Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćć87

czy przyznać się do bycia prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
jedno jest pewne porady kobiet ktore sie puszczaja a potem mezowi mowia ze to jego dziecko a inne im doradzaja zeby go oklamywaly bo to nic takiego a niewinne sklamanie ze nie jestes prawiczkiem uwazaja za zbrodnie mozesz ignorowac :classic_cool:

Gość Madeleine1000
Cóż...jedną radę mogę Wam dać, szukajcie wykształconych ale niegrzecznych ..., ja taka jestem mimo że uchodzę za osobę pewną siebie , przebojową i dość imprezową (co nie przeszkadza mi w byciu na ważnym stanowisku w firmie komputerowej a wcześniej jedną z najlepszych studentek informatyki na politechnice) to mój ideał to nieśmiały, wystraszony prawiczek. Bo przeciwieństwa się przyciągają (nie chodzi mi tu teraz o wykształcenie ale zauważyłam że mniej wykształcone i mniej przebojowe faktycznie wolą Bad Boy'ów, np. moja kuzynka nie ma nawet matury i ona lubi jedynie doświadczonych, ale jeśli te dwie cechy się u nas łączą to lubimy spokojnych chłopców ).

Gość Madeleine1000
To zależy też od tego czy ta dziewczyna lubi być zdominowana przez faceta i czy ty też lubić być stroną dominującą. Ja lubię zawsze i wszędzie rządzić. Mimo że pracuję w środowisku silnie zmaskulinizowanym (informatyka) to jestem na jednym z najważniejszych stanowisk w firmie. To przekłada się również na seks. Rozprawiczyłam dziesiątki zarówno dorosłych facetów jak i młodych chłopców i wiem że są tak spragnieni kobiety że gotowi są spełnić każdą jej zachciankę. Ci doświadczeni to raczej typ rozszczeniowy więc szukają kobiet bardziej uległych.

Gość Madeleine1000
Ostatnia rada - my, te które lubimy rządzić i rozprawiczać mamy tylko jedne wymaganie - kochamy długie, powolne minetki - i to zanim my dobierzemy się facetowi do tego co ma między nogami :) A faceta zwłaszcza prawiczka który o tym pamięta, zawsze szczodrze nagradzamy.

Gość gość
Nie słuchaj ich ona cię zostawi i wyśmieje jak dowie się, że jesteś prawiczkiem. poczytaj na forum jak kobiety traktują prawiczków. Kobiety chcą mieć doświadczonego. Musisz iść do prostytutki na pierwszy seks.

Gość gość
Super rady na rozwalenie zwiazku "idź do prostytutki " Ci co tak radzą chyba zazdroszczą Tobie dziewczyny. Prawictwo to nie wada ani zaleta , mądra dziewczyna poprowadzi Cie a seks to nic trudnego , po pierwszym razie będziesz mistrzem ;) Porozmawiaj z nią , nie wyśmieje Cie , zobaczysz ,ze może być bardzo ciekawie. Posłuchaj rady koleżanki wyżej , zajmij się jej ciałem , całuj, liz a sama zrobi Ci tak dobrze jak żadna prostytutka ;)

Gość gość
Po co mu takie głupie rady dajecie?! Jemu potrzeba akceptacji a tylko prostytutka mu to da. Dziewczyna go wyśmieje bo sama sypiała z kim popadnie a żadna nie chce uczyć mężczyznę seksu. Kobiety chcą ogierów w seksie a nie uczniaków taka prawda. Same to przyznajecie na każdym kroku. Gdyby tak nie było mężczyźni nie mieli by kompleksów z powodu prawictwa a kobiety by nie wyzywały prawiczków

Gość gość
gość dziś bardzo mi przykro ,ze jesteś kretynem i trafiasz na kretynki. Kobieta , która nie jest dziewica nie musiała sypiać z kim popadnie a jeżeli tak myślisz to masz coś z głową i w Twoim przypadku prawictwo to nie jedyny problem.

Gość gość
gość dziś każda taka jest. Co to znaczy 24 lata i wiele związków? Znaczy, że się puszczała i tylko nazywa to związkami (jednodniowe związki)

Gość gość
gość dziś To znaczy mieć wiele związków ale autor nie napisał ,ze ze wszystkimi spala. Sam zresztą napisał o sobie ,ze tez był w wielu związkach tylko nie było seksu. Czytaj ze zrozumieniem i nie wyskakuj przed orkiestrę bo kretyn jesteś i tyle, i nie z racji ,ze jesteś prawiczkiem tylko , ze masz zrypany mózg.

Gość gość
gość dziś A ty jesteś qrwą a dziewczyny mnie olały bo byłem prawiczkiem tak jak autor. Byłem taki sam. On tak jak ja powinien iść do prostytutki bo inaczej nie znajdzie sobie dziewczyny, która go zaakceptuje

Gość gość
gość dziś Ja jedynie to jestem chamska dla takich kretynów jak Ty bo dla Ciebie logiczne myślenie to za ciężka sprawa. To czy jestem q***a czy nie to nie Twój interes , w przeciwieństwie do Ciebie nie opisuje tu swoich podbojów łóżkowych z prostytutkami wiec g****o wiesz na mój temat.

Gość gość
Posłuchaj raz jeszcze KOBIETY CO INNEGO MÓWIĄ CO INNEGO ROBIĄ!!!!! Ich deklaracje nie pokrywają się z ich wyborami , bo same w swoich oczach chcą uchodzić za lepsze niż są w rzeczywistości . 24 - latka ma jeszcze siano we łbie i skoro już miała wielu to nie będzie dla ciebie wyrozumiała, zaraz wymyśli jakiś wykręt żeby więcej się z tobą nie spotykać. Idz do "roksanki" nie słuchaj kobiet z tego forum , 99% z nich gardzi facetami bez doświadczenia.

Gość gość
gość dziś Spadaj debilu do tej "roksanki" i odczep się od normalnych ludzi.

Gość gość
Zrobisz jak mówią baby to po spotkaniu z dziewczyną założysz wątek "powiedziałem dziewczynie że nie byłem z kobietą i ta mnie wyśmiała". Oczywiście zlecą się kafeteriuszki i będą pisać że widocznie na ciebie nie zasługiwała i że cię nie doceniła i że one tak by nie postąpiły i doceniłyby twą szczerość bla, bla .Ale to g..o prawda. Efekt ty dalej sam będziesz kręcił śmigłem i marzył o dotyku kobiety i jej nagości. Zrobisz jak uważasz ale żeby nie było ze my mężczyzni nie ostrzegaliśmy.

Gość gość
gość dziś Nie nazywaj siebie kreaturo mężczyzną bo obrażasz tym ród męski.

Gość gość
dokładnie dziewczyna cie wyśmieje bo masz prawie 30 lat i jesteś prawiczkiem Kobiety brzydzą się prawiczkami. Zobacz na ich przeszłość i to z kim sypiały jako pierwszymi. Będziesz cierpiał i przypomnisz sobie nasze słowa

NIE PRZYZNAWAJ SIĘ Kobiety nienawidzą prawiczków. Gardzą nimi gorzej jak psami. Wolą oświadczonych "ruuuuchaczy". Nie wiem dlaczego ale większość powie że woli przechodzony towar. Inaczej jest w przypadku mężczyzn dla których bycie z kobietą i bycie jej pierwszym do zaszczyt duma i podziw dla jest charakteru i wdzięku.

Gość gość
gość dziś Ale tu nie ma niczego pozytywnego. Dwa razy związałam się z prawiczkiem i obaj mnie zdradzili bo stwierdzili że jeszcze nie zakosztowali życia http://f.kafeteria.pl/temat/f4/zalety-zwiazania-sie-z-prawiczkiem-sa-tu-panie-ktore-zwiazaly-sie-z-kims-takim-p_6497507 Dlatego obawiamy się prawiczków, bo albo zdradzą, albo stwierdzą, ze chcą sobie jeszcze 'poużywać'. A Ty kobieto późnej cierp i płacz w poduszkę.

Gość gość
Juz wiem dlaczego młode fajne kobiety nie mogą znaleźć normalnego faceta nie qrviarza. Jak takich popaprańców w realu jest wiecej to rzeczywiście przechodzony towar lepszy,fakt nie wiadomo ile miał ale szanuje kobietę a przynajmniej sprawia takie wrażenie bo Ci co tu się wypowiadają to dno totalne z zerowym szacunkiem do jakiej kolwiek kobiety. Sami na d***** chodzą a czepiają się, że dziewczyna była w dwoch czy trzech związkach i od puszczalskich wyzywają. Prawiczek czy dziewica to nie dziwolągi tylko ludzie i każdy normalny człowiek to zrozumie.

Gość gość
Tak autorze idz do prostytutki i pochwal się tym swojej dziewczynie a ona w ramach rewanżu pójdzie z homoseksualista na seks analny. Jak tracić dziewictwo to z fachowcami co nie ;)

Gość gość
gość dziś kobiety chcą qrwiarzy

Gość gość
gość dziś gość dziś kobiety chcą qrwiarzy X Dziwne, jestem kobietą a moj chłopak był prawiczkiem do 22 roku życia i stracił dziewictwo ze mną. Kocham go bardzo i nie zamienie na innego. Ja dziewicą nie byłam ale jemu to nie przeszkadzało i puszczalska nigdy mnie nie nazwał,kocha mnie rowno mocno jak ja jego.

Gość gość
Powiedz dyplomatycznie, że z związkami ci nie wychodziło i nie masz wielkiego doświadczenia.Wprost ześ prawik mówić nie musisz. Po wszystkim jej możesz powiedzieć wiecej.Jak było kiepsko to coś jeszcze dodasz.

Gość gość
Nie musisz od razu wyjeżdżać że jesteś prawiczkiem. Możesz powiedzieć np. że zawsze za pierwszym razem się denerwujesz, bo wielu ludzi tak ma. Miałeś wczesniej dziewczyny to dla niej nie będzie to niczym dziwnym. Potem jak będziesz chciał to możesz jej powiedzieć, że to nie byl tylko pierwszy raz z nią ale w ogole ;) Na pewno przyjmie to pozytywnie. Co do prostytutki, to gdybym się dowiedziała że facet choć raz był to byłby koniec.

Gość gość
Jezeli ma duże doswiadczenie sexualne powinna cię dobrze wprowadzić w świat sexu.Wykonuj jej polecenia i bedzie dobrze.

Gość gość
Nic z tego związku nie będzie, nawet pójście do prostytutki nic nie pomoże. Jeśli ta dziewczyna ma duże doświadczenie seksualne, to od razu pozna, że jesteś prawikiem i nie należysz do zdobywców, i będzie po sprawie. Może nawet ciebie nie wyśmieje, ale wynajdzie inny sposób, żeby zakończyć znajomość. Dla kobiet niepewny siebie facet, który nie zalicza wszystkiego co popadnie, prawiczek, to ostatni śmieć. Oszczędż sobie upokożenia i pierwszy skończ tę znajomość.

Gość gość
upokorzenia oczywiście, bo zaraz jakaś się przyczepi

Gość gość
Prawiczek wyzej nie słyszał, że przeciwieństwa przyciągają się? Dziewice lubią doświadczonych a doświadczone lubią prawiczków :)

Gość Ktoś1000000
Pociesz się że ta k***a potem spłonie w piekle. Tak kończą k***y.