Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana93

Jak pomóc byłemu chłopakowi .

Polecane posty

Gość Zdolowana93

Moj byly facet stracił prawko . W sobotę zaczęło mu odbijać dzwonił do mnie 3 razy za trzecim razem po to żeby się pożegnać nie wiem co mnie natknelo Ale zapytałam go czy mnie kocha. Odpowiedział że Kocha i zawsze będzie kochał ale nie chce bym przez niego cierpiała ,poprosił mnie bym przyszła na jego pogrzeb z różą . Zadzwoniłam pod 112 oczywiście po to by nic nie robił. Zadzwonił wczoraj i powiedział ze ma to wszystko gdzieś ze zostało mu picie jak mu pomoc dziś się nie odzywalam bo nie chce tego jak pomoc ? Kocham Go i chce być znim

Gość gość
a spiertalaj ja tez mialem zabrane prawko i co nie odstawiałem cudów zrobilem drugi raz i wszystko wruciło do normy🖐️

Gość gość
skoro on CIe kocha Ty go kochasz to po co rozstanie?

Gość gość
Kochasz pijaka, który stracił prawko? I pewnie będzie jeździł bez prawka. I pił, az kogoś zabije, i pójdzie na dłuugie lata do więzienia. Aleś głupia! A w czym masz mu pomòc? I po co?

Gość gość
I bardzo dobrze, jednego menela będzie mniej na tym świecie, ludzie słabi nie mają po co żyć na tym świecie.

Gość gość
zadzwoniłam pod 112 XDDDDDD śmiechłem

Gość Zdolowana93
Ja proszę o rady a nie śmianie się z niego czy powiedzenie o jednego pijaka mniej na świecie ciekawe czy byś tak mówił jak by ktoś do Ciebie dzwonił i się zegnal z Tobą .

Gość gość
Samobójcy nie informują o samobójstwie, tylko robią co do nich należy. Takie telefony to dzieło zwykłych tchórzy i szantażystów, którzy nie mają zamiaru odbierać sobie życia, tylko oczekują zainteresowania i chcą wzbudzić litość jak widać skutecznie. Następnym razem dzwoń do szpitala psychiatrycznego, bo obserwacja by mu się przydała.

Gość Zdolowana93
Wiem że potrzebna jest pomoc jemu. I nie wiem jak mam tego dokonać to mnie najbardziej boli że kocha a gardzi moją pomocą. Nie mogę go tak po prostu olac nie potrafię wiem to głupie chce być dla niego wsparciem . I osoba na której może polegać bo wiem że gdyby nie ja dawno by się stoczył.

Gość Zdolowana93
Nie jesteśmy razem ponieważ jego siostra mieszała w naszym związku . A teraz to sama nie wiem co robić nie potrafię sobie jego odpuścić bo Go bardzo Kocham ,dzwonię do odrzuca połączenia albo nie odbiera nie wiem gdzie szukać porady . I jak mu pomóc . Nie chce iść z tym do psychologa a przez jego siostrę jestem przedstawiona jego rodzicom od najgorszej strony :-(