Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skonczylam biotechnologie a pracuje w Macdonaldzie

Polecane posty

Gość gość

Maskara po prostu, a taki przyszlosciowy kierunek mial byc

Gość gość
Miał być? A kto tak twierdził? Gazeta ?

Gość gość
każdy gdzieś zaczynał :)

Gość gość
Skonczylem finanse i jestem bezrobotny a mialo byc tak pieknie

Gość gość
Naucz się dobrze języka i jedź zagranicę. W Polsce brak przemysłu i tym samym miejsc pracy dla biotechnologów. Prawdziwych firm biotechnologicznych jest w Polsce może z 5.

Gość gość
jak to? przecież po finansach jest multum pracy

Gość gość
no tez przez pol roku bylam bezrobotna, ale w koncu trzrba bylo zaczac cor robic. Do osoby ktora skonczyla finanse, w jakim miescie mieszkasz i jjaka uczelnie skonczyles?

Gość gość
nawet sie nie przyznawać, bo skończony kierunek o niczym nie świadczy jak jesteś kiepską ciapą w zawodzie to pracujesz w maku moja siostra też skończyła biotechnologię, a teraz siedzi w USA na grancie za wielkie pieniadze

Gość gość
ale ona pewnie po studiach zrobila doktorat?

Gość gość
ale zakasałaś ręce do roboty :) brawo autorko. Ja jestem po zarządzaniu, i bhp pracowałam w fabryce teraz pracuję w urzędzie takie przewrotne to nasze życie. Będzie dobrze zapewne to chwilowy kryzys :)

Gość gość
A tyle kasy dawali za sam fakt, ze sie studiuje. To chyba z unii szlo Wspolczuje, ja przynajmniej wiem, ze o prace w zawodzie trzeba sie wystarac,nikt mi nie wmawia jak to super bedzie. A na biotechnologii mialam kumpla to zlote gory im obiecywano

Gość gość
No sorry, ale po finansach jest multum pracy. W Krakowie/Katowicach/Wrocławiu setki ofert z branży outsourcingu/BPO. No, ale przynajmniej jeden język obcy trzeba biegle znać. Nawet ludzi po socjologii często się łapią, bo na szeregowych stanowiskach to tylko klepanie faktur i puszczanie skryptów w excelu. Nie wiem jak teraz, ale 2 lata temu świeżak dostawał minimum 2,5k na rękę.

Gość gość
Do 22.00 Jeśli, nie masz to powiedzenia nic co zawiera sens i ład to nie wypowiadaj się .Spać idź, dorośli piszą.

Gość stuleje geodecie f23
ale ze co???

Gość gość
Biotechnologia to kierunek który się teraz rozwija w ogromnym tempie ale nie w zacofanej Polsce. Współczuję ci autorko.

Gość gość
dziś Chyba w snach.No chyba ze jestes po SGHa Jedynie co daja to prace w obsludze klienta za 1600

Gość gość
ile zarabiasz w Macdonaldzie ?

Gość gość
Do gość 22:14 A w ilu rekrutacjach do korpo startowałeś? W Capgemini jak znasz biegle chociaż angielski i masz przynajmniej licencjat z finansów to na rozmowę/testy Cię zawsze zaproszą.

Gość gość
zarabiam 9 euro na godzine w Macdonaldzie, nie mieszkam w Polsce. Juz wyjechalam za granice, ale tu tez pracy w zawodzie nie moge znalezc bo nie mam doswadczenia.

Gość gość
dziś Kobieto bylem w prawie wszystkich biurach maklerskich w wawie i gowno.Mam mgr inz tyle ze prywatna uczelnia.Startowalem w citi i wielu innych.Startowalem do liberty direct gdzie bylo 200osb na sali odpadlem jako 11 pod sam koniec. Pierw mowili,ze za mlody a potem za stary. W uk na sprzedazy kart wyciagalem 7 tys zl a wawie na pracach mialem 2,5 tys. I jeszcze pamietam zj******h szefow,ze w wawie to sie sgh tylko liczy.Taka jest kariera bez znajomosci.

Gość gość
I te 2,5 bylo na sprzedazy w erze w 2007 w glownym salonie na zlotej. Bez znajomosci mozna sobie pociagnac co najwyzej

Gość gość
Sorki ale według mnie straszna dupa z ciebie autorko, mi by było wstyd pracować po studiach w mc, gdzie twoja godność i walka o coś lepszego?

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
Ty się wstydź tak pisać, to lepiej żeby autorka siedziała na d***e i zasilała kolejki po zasiłki... Dobrze robisz, pracuj i w trakcie " rozglądaj się za inną pracą" . Debili nie słuchaj, którzy będą wmawiać tobie że nie masz godności :)

Gość gość
A ja zadnych studiow nie skonczylem i leze sobie na lezaku przy basenie i jezdze merolem amg :D

Gość gość
ex mojego brata po finansach pierwszą pracę dostała w sieciówce odzieżowej, pracowała na sklepie, nie mogła znaleźć pracy. po ponad roku znalazła pracę, rozwinęła skrzydła i dziś jest dyr do spraw czegoś tam w jednej z dużych firm samochodowych i zarabia 12 tyś zł.

Gość gość
gdzie moja wolnosc i walka o cos lepszego? ale ja walcze o cos lepszego. caly czas szukam lepszej pracy, tylko jak do tej pory mi nie wychodzi..

Gość gość
Jakbym skonczyla jakas filozofie i pracowala w maku to w sumie nie byoby to nic dziwnego.