Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna z pracy

Polecane posty

Gość gość

umówiłem się z dziewczyną z pracy bo chciała mnie lepiej poznać, ale na tym spotkaniu nie odczułem żadnego entuzjazmu, zainteresowania moją osobą ( a tak chciała mnie poznać !!!) nie zadawała mi żadnych pytań odnośnie mnie, zainteresowań, rodziny, znajomych itp. więc jak takie zachowanie odebrać ? najpierw okazuje zainteresowanie i wychodzi z inicjatywą spotkania się , a na spotkaniu zachowywała się tak jakby miała mnie kompletnie w d**e !

Gość gość
no dziewczyny wypowiedzcie się

Gość gość
Kocha sie w tobie jest oniesmielona , ma blokade .

Gość gość
1.być może podczas spotkania straciła zainteresowanie Tobą. 2. być może była bardzo zawstydzona 3. być może nie jest wścibska 4. a może jest po prostu cierpliwa:)

Gość gość
na spotkanie przyszła z koleżanką która potem nas zostawiła... w pracy jak mnie widzi to zgrywa zadowoloną i filtruje z innymi chłopakami ( chce wzbudzić zazdrość ? )

Gość onaaaaaaaaaaaaa
Autorze, nie gniewaj się za moją wypowiedź , ale nie umiem ukryć zdziwienia, jakie się we mnie rodzi czytając podobne problemy. Nie potrafię zrozumieć dlaczego wy, mężczyźni, przejmujecie się czymś takim i jeszcze próbujecie zrozumieć. Doprawdy uważasz, że jest to panna godna zainteresowania, jeśli tak postępuje? Chce Cię poznać - to niech interesuje się Tobą chociaż trochę, a nie, cytuję: "zachowywała się tak jakby miała mnie kompletnie w d**e !" A po co jej w ogóle do tego spotkania koleżanka?! Masz! Trafiła się mała dziewczynka potrzebująca obstawy i towarzyszki, która mogłaby podnieść ją na duchu - bo spotkanie z Tobą jest przecież takie straszne. I moim zdaniem wcale nie jest taka nieśmiała i nie ma blokady. To widać i wiedziałbyś, co jest powodem milczenia, niepewności... Nie miałbyś wtedy takich pytań tylko mimo tej blokady jakoś byście oboje rozmawiali. Tymczasem nie ma już oporów, żeby flirtować na Twoich oczach i grać Ci na nerwach. Fajna jest, nie ma co. Będziesz miał taką jazdę i zabawę, ale nie wiem czy coś szczerego od niej dostaniesz... Wybacz ten sarkazm, ale naprawdę takie laski trzeba olewać z góry na dół, bo nic fajnego sobą nie reprezentują. Zastanów się, czy naprawdę jest warta jeszcze jakiejś uwagi. Powodzenia!

Gość gość
nie baw się w randkowanie, korzystaj z profesjonalistek

Gość gość
onaaaaaaaaaaaaa nie gniewam się za tą wypowiedź :) Ostatnio nawet myślałem, że umówiła się ze mną pewnie tylko po to aby się dowartościować i pokazać innym dziewczynom, że może mnie zdobyć :D być może stanowie dla niej tylko narzędzie do podbudowania jej socjala i wzbudzenia zainteresowania/zazdrości u kogoś innego

Gość gość
bo kazda baba uwaza ze to facet powinien ja podrywac i sie nia interesowac ta chociaz sie wysilila na tyle zeby facet ktory sie jej podoba dowiedzial sie o jej istnieniu ale i tak teraz bedzie lezec****achniec :classic_cool:

Gość gość
macie jeszcze jakieś sugestie ?

Gość gość
tak trzymaj sie od niej z daleka

Gość gość
myślisz, że w coś gra ?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co oa naprawde mysli, co czuje, p co w zasadzie chciała się spotkac , na pisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie dzięki w żadne wróżki nie wierzę ;) czekam na opinie dziewczyn ( przecież wy najlepiej się rozumiecie ) może któraś z was sama kiedyś tak postąpiła

Gość gość
Czasem ktos milczy, bo słucha. Nie komplementuje i nie wie co powiedzieć, bo jest onieśmielony.

Gość gość
no załóżmy, że na spotkaniu była onieśmielona... więc jak zrozumieć jej późniejsze zachowanie w pracy ?

Gość gość
no spodobal mi sie facet, komplementował mnie, był bardzo mily, złapał mnie za reke, a ja po prostu chcialam to samo odpowiedziec, ale zamurowało mnie, oniesmielil mnie, a potem jak juz znowu mialam go widziec to serce mi wali , denerwuje sie, głos mi drzy i po prostu czuje strach

Gość gość
bo dopoki jest tak smiesznie, bezpiecznie to jest ok, a jak juz czuje, ze mu sie bardzo podobam to trace pewnosc siebie i po prostu stresuje sie, wtedy moze nie jestem juztak rozmowna i wstydze sie okazac ze mi tez bardzo i ze stressu czasem nie wiadomo co powiedziec, a im wiecej ktos mowi mile rzeczy to tym bardziej peszy i czasami juz sie nic nie mowi

Gość gość
w pracy zachowuje się jakby miała owsiki ,ciągle znajdowała się gdzieś w pobliżu,sprawiała wrażenie zadowolonej, a najlepsze jest to że w mojej obecności flirtowała z innym chłopakiem więc na spotkaniu niby onieśmielona była ? coś tu nie gra

Gość gość
Romanse w prace to 0 profesjonalizmu.

Gość gość
Profesjonalizmu proszę Cię ... żony tam nie szukam korzystam z młodości .

Gość gość
coś jeszcze ciekawego ? jakieś inne myśli macie na ten temat ?