Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

kole偶anka z pracy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

um贸wi艂em si臋 z dziewczyn膮 z pracy bo chcia艂a mnie lepiej pozna膰, ale na tym spotkaniu nie odczu艂em 偶adnego entuzjazmu, zainteresowania moj膮 osob膮 ( a tak chcia艂a mnie pozna膰 !!!) nie zadawa艂a mi 偶adnych pyta艅 odno艣nie mnie, zainteresowa艅, rodziny, znajomych itp. wi臋c jak takie zachowanie odebra膰 ? najpierw okazuje zainteresowanie i wychodzi z inicjatyw膮 spotkania si臋 , a na spotkaniu zachowywa艂a si臋 tak jakby mia艂a mnie kompletnie w d**e !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no dziewczyny wypowiedzcie si臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ty mia艂e艣 j膮 podrywa膰 nie ona ciebie ciumcioku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcia艂e艣 ankiety osobowej czy co艣? pozna膰 kogo艣 lepiej nie znaczy od razu zada膰 1000 pyta艅, wystarczy mi艂o sp臋dzi膰 troch臋 czasu poza prac膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podrywa膰.... Ona dalej nic o mnie nie wie , tylko ja zadawa艂em pytania aby si臋 czego艣 o niej dowiedzie膰. Jakbym wiedzia艂, 偶e tak si臋 zachowa to mog艂a w og贸le wychodzi膰 z inicjatyw膮 tego spotkania, a ja bym si臋 wtedy nie godzi艂 na to spotkanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze mia艂a czarnego kota w torbie i szklan膮 kule w kieszeni i teraz wie juz o tobie wszystko a ty sie dalej dziwisz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta ? ciekawe ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
macie jeszcze jakie艣 sugestie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po偶yczka Got贸wkowa dla Ka偶dego http://kredytyt.pl od 100z艂 do 200.000z艂 Odbierz pieni膮dze! - Chwil贸wki na Dow贸d bez za艣wiadcze艅 bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotek臋 - Kredyt Samochodowy, po偶yczka na dow贸d bez dochod贸w - kredyty pozabankowe, got贸wkowe i konsolidacyjne Wype艂nij kr贸tki wniosek a my do Ciebie bezp艂atnie oddzwonimy i przestawimy najlepsz膮 ofert臋 dla Ciebie! http://kredytyt.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyciagla cie zeby pokazac bylemu ze juz ma nowego jepake,zeby go wkurfi膰 ,czy sie udalo zapytaj jej:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w膮tpi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i jak ? macie jeszcze jakie艣 my艣li na temat jej post臋powania ?

Udost臋pnij ten post