Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

umówiłem się z dziewczyną z pracy bo chciała mnie lepiej poznać, ale na tym spotkaniu nie odczułem żadnego entuzjazmu, zainteresowania moją osobą ( a tak chciała mnie poznać !!!) nie zadawała mi żadnych pytań odnośnie mnie, zainteresowań, rodziny, znajomych itp. więc jak takie zachowanie odebrać ? najpierw okazuje zainteresowanie i wychodzi z inicjatywą spotkania się , a na spotkaniu zachowywała się tak jakby miała mnie kompletnie w d**e !

Gość gość
no dziewczyny wypowiedzcie się :)

Gość gość
to ty miałeś ją podrywać nie ona ciebie ciumcioku

Gość gość
chciałeś ankiety osobowej czy coś? poznać kogoś lepiej nie znaczy od razu zadać 1000 pytań, wystarczy miło spędzić trochę czasu poza pracą

Gość gość
podrywać.... Ona dalej nic o mnie nie wie , tylko ja zadawałem pytania aby się czegoś o niej dowiedzieć. Jakbym wiedział, że tak się zachowa to mogła w ogóle wychodzić z inicjatywą tego spotkania, a ja bym się wtedy nie godził na to spotkanie

Gość gość
moze miała czarnego kota w torbie i szklaną kule w kieszeni i teraz wie juz o tobie wszystko a ty sie dalej dziwisz...

Gość gość
ta ? ciekawe ...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
macie jeszcze jakieś sugestie ?

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! http://kredytyt.pl

Gość gość
wyciagla cie zeby pokazac bylemu ze juz ma nowego jepake,zeby go wkurfić ,czy sie udalo zapytaj jej:-D

Gość gość
wątpię

Gość gość
i jak ? macie jeszcze jakieś myśli na temat jej postępowania ?