Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiawstydliwa

wstydzę sie podrywac facetow macie jakas rade

Polecane posty

Gość glupiawstydliwa

zaczne od tego, ze jestem podobno atrakcyjna kobieta- z wygladem wszystko okej, podobam sie facetom wiec nie jestem brzydka tak wnioskuje. moj problem polega na tym, ze wrecz panicznie wstydze sie pierwsza zagadac do faceta, a nawet patrzec na takiego ktory mi sie podoba. smiertelnie boje sie odrzucenia, ze ewentualnie chlopak bedzie sie ze mnie nasmiewal ze dal mi kosza. to nie jest tak, ze jestem dumna i nie chce zrobic pierwszego kroku tylko po prostu obawiam sie co bedzie jesli mnie splawi. ogolnie w zyciu, ze znajomymi, w pracy jestem smiala, wygadana. czy jest na to jakas rada?

Gość gość
Mnie kobiety odrzucają notorycznie, rekord to 10s do słowa NIE. Jakoś nie przeszkadza mi to i nie boli mam się nawet z czego pośmiać. :classic_cool:

Gość glupiawstydliwa
jazda na rowerze to juz dalszy etap znajomosci. a mi chodzi o to, ze podoba mi sie ktos a jak go mijam dajmy na to na ulicy czy w klubie to wole udac ze go nie widze niz sie usmiechnac, zagadac.

Gość Roberttttttt
Na rower to ja zawsze chętny jestem. Jest tylko jeden problem - zawsze nie mam z kim.

Gość glupiawstydliwa
woj mazowieckie ale to chyba nie ma znaczenia :)

Gość gość
facetow sie nie podrywa, to bardzie nieżeńskie

Gość gość
Facetów się zaciąga do łóżka :P

Gość gość
poy****y erotoman :O

Gość glupiawstydliwa
poradzicie cos jak przelamac ten strach?

Gość gość
Według mnie zagadanie do faceta to nic złego, ja w taki sposób poznałam swojego aktualnego partnera :) i uważam że lepiej trafić nie mogłam :). Pierwszy raz w sumie jako pierwsza odezwałam się do faceta, ale żałować nie będę, bo dobrze postapilam:). Przede wszystkim trzeba trochę uwierzyć w siebie, nie bać się odrzucenia, bo jeśli się zdarzy, to trudno, nie każdemu każdy się podoba, ale to nie znaczy, że mamy się zniechęcać :) trzymam za Ciebie kciuki :) p.s faceci inaczej (lepiej) patrzą na kobiety które pierwsze mają odwagę zagadać :P

Gość gość
nie pękaj laska, jak jesteś fajna z ryja to wystarczy że zagadasz i wszystko samo pójdzie

Gość glupiawstydliwa
no wlasnie sie boje tego odrzucenia. ogolnie poderwac kogos kto mi sie nie podoba bardzo tylko np uwazam ze jest niebrzydki i miala bym chec z nim zatanczyc np wlasnie w klubie nie mam problemu. wszystko sie zmienia gdy kros mi sie podoba na powaznie. wtedy po prostu zmieniam sie nie do poznania. jestem beznadziejna.

Gość glupiawstydliwa
no raczej z ryja jestem fajna. z tym ze zawsze znajde jakis pretekst- jak mi sie podoba 2 lata mlodszy to boje sie ze mnie wysmieje ze jestem dla niego za stara. jak 25cm wyzszy to ze powie ze jestem za niska. jak przystojny to ze za brzydka itd. aha dodam, ze nie jestem juz dzieciakiem z gimnazjum czy liceum.

Gość Roberttttttt
Oczywiscie że ma, bo ja jestem z Warszawy i możemy sie spotkac na rower.

Gość Roberttttttt
pogoda już jest ok. Co powiesz na całodzienną wycieczke po puszczy kampinoskiej, do Kazimierza Czerska,itp?

Gość glupiawstydliwa
ja jestem z okolic warszawy. na rowerze jezdze ale nie wyczynowo. 5-10km to juz max.

Gość gość
W czersku jest fajnie, a Robert zawsze Cię może zawieść na ramie :classic_cool:

Gość gość
5-10 km? To jakiś żart? Babcie z bazaru z zakupami jezdza wiecej. 60-80 km przejedzie dziennie bez problemu przeciętny rowerzysta. Majacy kondycję przejedzie 150-200 a zawodowy kolarz nawet 500.

glupiawstydliwadziś ja jestem z okolic warszawy. na rowerze jezdze ale nie wyczynowo. 5-10km to juz max. X Ale bez śiodełka? :-)

Gość glupiawstydliwa
ja kondycje mam niezla, w zasadzie dobra bym powiedziala. ale dlugie trasy rowerowe jakos mnie nie kreca. moge przejechac oczywiscie wiecej jak 10km ale tzw spacerkiem.

Gość Roberttttttt
No to 10 km to może być nawet za mało by się gdzieś spotkać między nami na ten rower... Możesz przybliżyć bardziej swoją lokalizację? może powiat? bo woj. mazowieckie to się ciągnie aż po Białoruś:)

Gość glupiawstydliwa
gosc 23.15- ja nie jestem przecietnym rowerzysta tylko po prostu mam rower i z niego korzystam wtedy gdy mam ochote czyli zazwyczaj wiosna i lato.

Gość glupiawstydliwa
robert okolice warszawy to nie bialorus:). zalezy do ktorej czesci warszawy- obrzezne dzielnice to ze 25km ode mnie. do centrum odpowiednio dalej .

Gość gość
Aha, to Minsk,Sochaczew,Grójec,Nowy dwór?

Gość glupiawstydliwa
zgadza sie.