Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna Priv Kukawska

Jeszcze rok temu było spokojnie. Zaczynam się bać.

Polecane posty

Gość gość
daria, bo w Polsce fajne i seksowne lachony, idealne lekarstwo na opuchnięte uchodźczcze jaja

gość dziś Jakbys w Londku poszedl na Tower of Hamlets to bys sie zesral w gacie. Takie pierodlenie to wcisjak noobom co byli na pracy wakacyjnej. x No gdybaj se dalej k****, to ja tutaj moglbym zrobic zadyme ludziom, nie oni mnie, a w polsce to mieszka dzicz twojego pokroju, ty tepa bezuzyteczna k****.

Gość gość
Ty to mozesz conajwyzej leki wziasc na shizofrenie :D

gość dziś Ty to mozesz conajwyzej leki wziasc na shizofrenie smiech.gif x To nie ja urajam, ze inni ludzie maja schizofrenie. Ty mozesz sobie cyjanek wziac smieciu, bo jestes bezuzytecznym chwastem.

Gość gość
20latku idz spac

21 lat, a potrafie wiecej od ciebie i w glowie tez wiecej, jak ty k***o :) A spac to se do swojej dziewczyny szmaty mow jak jakas masz ty tepa k****.

Gość gość
Ale ty dzieciak jestes :D mam beke

dzieciak, a bym ci sprzedal kose w plecy, tobys k***o nawet nie wiedzial co sie stalo

Gość gość
myszka niebuj zaby niemiec ma metode na rasowo nieczystych ,Hitlel calą europe zawojowal wybił miljony to z garstką brudasow tez szwab se poradzi, oni ich celowo do uni sprowadzili,wojny sie szwabom chce a to pretekst zeby rozpentać 3ciom. Miesiadz i puszczom arabow kominem potem wezmą sie za,polaczkow i reszte europejskich niewolnikow,ludzi do roboty za miche zupy im cza;-)

Gość gość
ty frajerze kose w plecy? wydygancu od tylu atakujesz? jak bym ci kopa w ryja z przodu zasadzil to 2 metry nad ziemią byś zdechl bochaterze:-D