Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulaa19

Siostra w areszcie

Polecane posty

Gość pulaa19

Witam, moja siostra ma 17 lat i trafiła kilka dni temu do aresztu. Wie ktoś coś o takich miejscach? Jak wygląda pobyt tam i co można spotkać w areszcie? Byłabym wdzięczna za jakieś rady.

Gość gość
Jak jest ładna to może jakiś strażnik się nią zainteresuje:D

Gość pulaa19
Ja się poważnie pytam.

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna!

Gość gość
A ja poważnie odpowiadam:D

Gość gość
ale za co trafiła?

Gość pulaa19
Za pobicie i posiadanie narkotyków

Gość gość
0,02 g marysi?

Gość pulaa19
Nie, 21 gram amfetaminy

Gość gość
To bardzo dużo, może dostać duży wyrok

Gość pulaa19
Jaki konkretnie?

Gość sdfgasd
bedize lezec minimum 3 miesiace, chyba ze masz zarobionych rodziców i wpłąca kaucje .... co ja tam czeka. roznie. jak zle trafi to moze byc molestowana . zmuszana do robienia minetek itd. jak jest atrakcyjna laska to moze ktos ja zgwałcic. zona prezesa amber gold zaszła w ciaze w areszcie , wszyscy szydzili ze dała d. naczelnikowi . teraz na rozprawie powiedziała ze została przez niego zgwałcona. pomysl co moze twoja siostra w obliczu gwałtu w zakładzie zamknietym. komu sie poskarży ? gwałcicielowi ? nawet na widzeniach nic nie powie bo naczelnik moze zakazac widzen podajac powod ze ma taka kare za złę zachowanie co nie musi byc prawda. listy przechodza przez cenzure ...roznie moze być. moja sasiadka siedziała, napisz w ktorym areszcie przebywa .

Gość gość
ile bedzie siedziec .... to zalezy. jak znalezli te 21 gram podzielone w pakietak to lipa . lipa nawet jak znalezli puste pakiety. chodiz o to zeby teraz udowodnic ze to na własne potrzeby. ze ma problem z dragami i cpa. jak ktos ja podpierodlił ze diluje i jest na to swiadek to zmuła

Gość Pulaa19
Przebywa teraz w AS w Ostródzie, jest atrakcyjna, wiec boje sie, ze moze zostać zgwałcona. Choć myślałam, ze takie rzeczy sie nie dzieją już.

Gość gość
ale pieprzycie głupoty, niepełnoletnia osoba nie może iść do więzienia, a ty napisałaś że siostra ma 17 lat, marne prowo

Gość gość
Może iść, właśnie od wieku 17 lat. Radzę się douczyć w prawie.

Gość gość
To prawda można iść w takim wieku już do aresztu.

Gość gość
pewnie szybko wyjdzie tylko chcą ją postraszyć

Gość pulaa19
Co do amfetaminy to nikt dotąd nie stwierdził, że nią handlowala, więc nie powinno być z tym problemu, jeśli uda się udowodnić, że było to tylko na jej potrzeby.

Gość gość
A pobiła jeszcze kogoś jak napisałaś ???

Gość gość
Ale pierdzielicie głupoty. Ja siedziałam w wieku 18 lat i siedziały ze mną młodsze dziewczyny. Nikt mnie nie gwałcił,bez przesady. Owszem,były tam lesby czy bi i czasami mówiły mi że prędzej czy później wezme sie za którąś z nich. Raz dałam się namówić na pocałunek bo chciały żebym zobaczyła jak to jest z dziewczyną ;) Nic strasznego się nie stało.Tylko trzeba uważać na złodziejstwo. Strasznie drażniło mnie że nikt nie pytał czy np może pożyczyć szamponu tylko kradł po cichu a żebym sie nie skapła to dolewała jedna suka wode. Przecież pożyczyłabym jej tego cholernego szamponu. Miałam na celi parkę. Często zabawiały się ze sobą nade mną,łóżko całe latało co mnie troche drażniło. Ale nic tam nie robią wbrew woli,bez obaw. Dużo siedzi tam dziewczyn za narkotyki. Przeważnie siedzieli w Areszcie ok 2 lat a potem puszczali i reszta w zawiasach.

Gość gość
A personel w żeńskich ZK też jest gł kobiecy ..a propos g/w/a/ł/t/ów/..żaden klawisz nie zgwałci tak żeby zaszła w ciążę ! Nie tylko koniec kariery ale sam trafi pod celę bo teraz testy DNA są :) A ta z Amber Goldu dała d** żeby dostać zawiasy jako 'biedna ciężarna matka' raczej wkręciła pajaca niż była siłowo molestowana. Twojej sis co najwyżej grozi to co pisała dziewczyna powyżej. Lesby znaczy . Tu były soft przykłady ale chodzą słuchy że w prawdziwych "twardych" ZK są one wyposzczone i bardziej odważne -jak trafi młoda i ładna to pewnie amatorek nie zabraknie ...

Gość Gothic
Posiadanie znacznej ilości narkotyków to poważny zarzut. Jeżeli została aresztowana po raz pierwszy, to przypuszczam że dostanie wyrok w zawieszeniu i nie pójdzie do więzienia. Ale należy liczyć się z tym że spędzi w areszcie 3 miesiące. P.S. Głupio że dała się złapać z tymi narkotykami. Trzeba było je od siebie odrzucić (najlepiej do studzienki ściekowej), albo spłukać w toalecie.

Gość gość
909090099

Gość pulaa19
Tylko, że ona została zatrzymana na gorącym uczynku. Wdala się w bojke z inną dziewczyną i interweniowala policja, a ze miała akurat przy sobie narkotyki to bardzo pogorszyło jej sytuacje. Pewnie gdyby nie to skończyło by się tylko na krótkiej rozmowie z policją. Ale teraz pewnie wszyscy jej znajomi będą zeznawać przeciwko niej, żeby ich się policja o nic nie przyczepila.

Gość gość
A ma już jakieś konkretne zarzuty?

Gość pulaa19
Ma zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków i pobicia.

Gość gość
Jak bije ludzi to może jej sie przyda ten areszt. Dlaczego spokojne osoby mają sie bać takich chuliganic.

Gość pulaa19
To pobicie to był incydent. Wcześniej nic takiego nie robiła. Myślę, że jest zbyt młoda na pobyt w areszcie.