Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam.Domyślam się, że podobnych tematów jest tutaj mnóstwo ale chciałabym założyć osobny temat, dla nowych dziewczyn,które chciałyby wspólnie podzielić się swoimi odczuciami... w tym ważnym dla nas momencie jakim jest staranie o dziecko. :) Na innych tematach dziewczyny się już znają i ciężko jest się wbić do rozmowy. U nas jest to pierwszy cykl starań,do którego podchodzimy dość poważnie,wcześniej po prostu się nie zabezpieczalismy ale i tak nic z tego nie wyszło. Jestem w 22 dc... I za 6 dni powinna przyjść @ - oczywiście lepiej gdyby jej nie było.

Gość gość
zapraszam :-)

Gość gość
my mamy 20 dc, 3 dni temu bylo przytulanko, narazie bez wspomaganka bo to dopiero 2 cykl. Mam nadzieje, ze mezulka zolnierzyki sa w dobrym stanie i uda nam sie wyhodowac fasoleczke.

Gość gość
To ile trwa Twój cykl? :) Ja za 6 dni powinnam testować... a właściwie przyplatalo się do mnie jakieś przeziębienie, albo przynajmniej tak się czuje... mam lekki katar,a raczej zapachany nos i głowa mnie boli :-(

Gość gość84
ja też pragnę dziecka

Gość gość
Zrobiłam dziś test... jest cień cienia, pod światło. Jestem 6 dni przed okresem :-)

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?