Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti922

Dlaczego koleżanka oczekuje że będę to jej robiła za darmo.

Polecane posty

Gość Beti922
Ręce opadają z bezsilności. Ledwo weszłam do mieszkania a ta chop na wersalke i masuj ją. Dla mnie ona jest nienormalna.

Gość gość
Olej. Niech leży. Nie masz czegoś do zrobienia? Pranie, prasowanie, czytanie? Wyobraź sobie, ze nikt na tej kanapie nie leży.

Gość Beti922
Ale ja taka jestem, że nie potrafię olać. Zrobiłam jej ten masaż. Mam nadzieję, że ostatni już raz.

Gość gość
Ostatni? Buehehehe.... Skoro tym razem znowu nie potrafiłaś jej odmówić to jakim cudem uda Ci się następnym razem?

Gość gość sylwia
Normalny masaż samych mięśni grzbietu (plecy)kosztuje 80 zł.Ja robiłam szkołę ..czyli 480.godzin samej praktyki .Teoria(fizlologia,antropologia ,anatomia,psychologia,etyka zawodu.bhp ora pierwsza pomoc.)Szkoła płatna.Jak kiedyś powiedziałyśmt nasej instruktorce że bedziemy kasowały za masaż twarzy 20 zł to nas wyśmiała że mało.!Musisz nauczyć się cenić..i masuj na ugiętych nogach bo kręgosłup cierpi.Powodzenia Ci życzę.

Zrob jej taki masz zeby tydzien z lozka nie mogla wstac i masz problem z glowy ;)

Gość gość
Powiedz jej, że w domy nie ma warunków do masażu i że robiąc go na wersalce nadwerężasz swój kręgosłup. Masaż powinno się robić na specjalnym łóżku, chyba sama doskonale o tym wiesz.

Gość Bati922
Niestety patologiczna sytuacja trwa nadal :( Nie wiem już co robić.