Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę się z wami podzielić jak upokorzyłam kochankę mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Poszłam do niej do domu - bo ona mieszka w bliźniaku, w drugiej połówce jej rodzice - w sukni ślubnej w niedzielę wielkanocną, wpuściła mnie jej ciotka czy inna krewna i wykrzyczałam jej przy wszystkich jej w twarz, przy świątecznym stole dlaczego bruka moje małżeństwo i zapytałam się jej rodziców dlaczego wychowali kogoś takiego jak ona.Potem rzuciłam jej na stół mój ciążowy test ze słowami że jestem z nim w ciąży. Po wszystkim odwróciłam się i powiedziałam że sama znam drogę do wyjścia i trzasnęłam drzwiami aż im w pięty poszło. Czuje się naprawdę dobrze.

Gość gość
A twoj maz co na to

Gość gość
Mąż siedzi cicho jak trusia bo boi się że odejdę od niego.

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
A co zrobilas mezusiowi? W koncu to on cie zdradza a nie kochanka. Wybaczylas I uznalas, ze to tamta go zmusila, opetala? Typowa idiotka. Takie to faktycznie tylko zdradzac, bo I tak wybacza. Nie rozumiem zon wyrzywajacych sie na kochankach, a nie na mezach.

Gość gość
Od kilku miesiecy jak nie lat te same tematy, czyli co? Przez tyle lat cie zdradza i to za kazdym razem z inna? HAHAHA...

Gość gość
do tego upokorzyłas siebie

Gość gość
Znowu to prowo....

Gość gość
te tematy się pojawiają prawie codziennie...

Gość gość
Porwo Dosc tandetne prowo

Gość gość
tylko ostatnia frajerka zorbiła by se dzieciaka z mezem wiedzac ze ten ja zdradza. i co myslisz ze twój mezusio bedzie ci wierny. sprawa ucichnie pare razy nie zrobisz mu laski czy nie dasz w kako i dalej bedize cie zdradzał. on juz wie ze zmarnował se z toba zycie, pewnie dziwi sie tylko ze chcesz tkwic w tym zwiazku. jemu to w sumie na reke bo z braku laki jest kogo ******* i jest gdzie mieszkac.

Gość gość
Dlaczego jesteś z takim d****arzem? Bogaty jest? A ty bidulko musisz z nim być bo cię utrzymuje, nie masz pracy ani wykształcenia? Współczujemy