Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

o jak mnie głowa boli :|

Polecane posty

Gość gość
co takiego pisałeś po pijaku? :D

Gość gość
wstydzisz się, że lecisz na oszyczke :classic_cool:

Gość gość
ZDYCHAJ ZJEEBIE

Gość gość
ale ty jesteś żałosny neptyk debilu

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?

Gość gość
h/u/j/a był pijany ten mitoman :D🖐️ co za prukwa żałosna

Gość gość
macie ból doopy bo on jest dla niej najlepszą partią 🖐️

Gość gość
gość dziś jaki najlepszy? :D przecież to jest taki sam mitoman jak oszka graficzka kradnąca banery z neta i udająca że pracuje gnijąca tu 24/7 :D jedyne co to mozna powiedzieć ze idealnie by do siebie pasowali pod względem mitomaństwa :D

Gość gość
wczoraj zasosował identyczne zagranie jak oszka w sylwestra :D podobno była na super imprezce kupiła super sukienke a jak smakosz chcial od niej fote to sie zaraz zagotowała mitomanka bo żadnej sukienki nie było :D imprezy tez zadnej nie było, czaiła sie z gościa i wlazła na kafe pare minut po pół nocy, najpierw pisała normalnie a jak jej ktoś coś tam powiedział ze kłamie to nagle zaczęła przestawiać literki i udawać pijaną :D udwawac pijianą :D mitomani przegrani hehe

Gość gość
neptyk wczoraj tak samo dopiero później zaczął literki przestawiać :D k***a ale beka :D🖐️

hmm ale jaki miałbym cel w udawaniu pijanego ? to że zrobiłem z siebie idiotę to jedno ale żadnych plusów takiego zachowania nie widze

przeciez nic takiego nie napisales wczoraj.. a wy nie robcie afery

Gość gość
Jesteś idiota nie musisz udawać.

Gość gość
To jest nienormalny człowiek, myśli ze wzbudzi litość jak będzie pisał pijany i na niego oszka poleci. Świętojebliwa księżniczka zostanie stara panna a ty neptyk sobie zwal lepiej, jak sam pisałeś w nocy ze i tak nie masz szans.

no niby nic takiego, na szczęście :D haha jakie już teorie wymyślają śmieje się do rozpuchu :D dawajcie dalej poprawiacie mi humor :)