Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny

Jest chętna do popisania ze mną. Wymagam niebieskiego nicku.

Polecane posty

Gość emay
Dzień po świętach, ale w pracy nadal święta ;)?

Tak w pracy myślę że cały ten tydzień będzie lajt. Ale niestety w tym msc nie ma wolnego :-( Dopiero majówka

Gość emay
U mnie to samo ;) Też ubolewam nad tym, że najbliższe wolne dopiero z końcem miesiąca, ale hej, wiosna przyszła! Będzie można się zakochać na nowo ;)

Gość emay
Dlaczego? Masz krzywe nogi, garbaty nos, wzrost 140 w kapeluszu, i IQ -15? ;)

Gość gość
nigdy w nic Cię nikt nie kochał?

Gość gość
W pracy zajmuję się wszystkim czym tylko może Manager. Też jestem czasem zaniedbana, jak nie pracuję ;))

gość dziś Nie. Można powiedzieć że dla niektórych byłem tylko problemem i służącym. Ale dzięki złym doświadczeniom nauczyłem się dostrzegać więcej niż inni.

Gość emay
W pracy zajmuję się wszystkim czym tylko może Manager. Też jestem czasem zaniedbana, jak nie pracuję ;))) to ja, ale zapomniałam o niku :)

Ja na razie skupiam pracuje i powoli zaczynam o siebie dbać. U dentysty pierwszy raz byłem mając 22 lata możecie sobie wyobrazić jak mną się interesowano.

Gość emay
Mhmm a dlaczego tak długo Ci zeszło aby pójść na przegląd ;)? A może z Ciebie jest po prostu adonis ale zgrywasz tu sierotkę marysię do przytulenia ? ;)

Żaden ze mnie adonis z popsutymi zębami. Byłem bardzo biedny i myślę że stąd ta zwłoka wstyd i strach. Koszty zrobienia zębów są duże ale powoli zbieram pieniądze i leczę . Mam też zniszczoną cerę przez trądzik. Ale nie użalam się nad tym. Po prostu jestem jaki jestem i mam wady ale też jakieś tam zalety. Wszystko to powoduje że jestem na razie sam.