Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się zgodzić na tę sesję?

Polecane posty

Gość gość

Znajomy który jest fotografem i z resztą nie małe pieniądze woła sobie za sesje zdjęciowe(śluby i inne okazje) zaproponował mi sesję zdjęciową. Tak po prostu, uważa, że jestem ładna i chce mi porobić zdjęcia. Kurcze, tylko to jest zabiegany człowiek który z tego żyje a mi ot tak chce porobić zdjęcia. Czuję się nieco speszona. Nie lubię tak brać czegoś za nic a pieniędzy na głupoty też nie mam. Nie wiem co się tak na mnie uparł bo propozycję już kiedyś luźno rzucił a teraz się przypomina. Dziwne mi to wszystko. Dodam, że to naprawdę jakiś tam znajomy a nie kolega z którym się konkretnie widuję. Jestem strasznie nie śmiała, ale może powinnam zapytać czego on w takim razie oczekuje bo dziwi mnie fakt, że tak za nic chce mi zdjęcia zrobić... A wy jak byście postępowały w moim przypadku?

Gość gość
*nieśmiała miało być, przepraszam za literówki

Gość gość
mnie to wygląda na jakiegos fotografa zboczenca ktory proponuje darmowe sesje dziewczynom licząc na seks... pewnie nie tylko tobie proponowal, wiec daj sobie spokoj. a sesję zdjeciową to ci moze wlasny facet zrobic !

Gość gość
A po zdjęciach będzie zapłata w naturze.

Gość gość
Co prawda proponował sesję w parku ale mnie cały czas martwi co on chce za to. Bo teraz za darmo to nawet kopa w dupę dawać nie chcą.... Może masz rację.

Gość gość
No zgódź się. Taka śliczna, taka piękna, taka modelka, że wow. Zdjęcia śliczne będą takie. Koleżanki zazdroszczą, chłopcy mówią ojej. Ja wielki fotograf, taki zalatany artysta. Taka dobra praca, takie dobre pieniądze. Ty się zgódź. A teraz chodź, wypij winko u mnie, posłuchaj muzyki. Jak fajnie. Jaki klimacik. Super studio, ekstra chatka, dobra bryczka. A ja taki artysta że wow. A teraz dotknij go, no weź go. Jaki duży i twardy. To prawdziwe uczucie. Coś niesamowitego. Taki piękny romans, z takim artystą, fotografem, wielkim człowiekiem. Ty taka modelka, że wow.

Gość gość
Modelki nie wypluwają, pamiętaj.

Gość gość
pokaż wyniki na www.utalentowani.pl, jeżeli masz talent.