Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kashhmirrka

Odwiedziny w zakładzie karnym i rewizja osobista.

Polecane posty

Gość kashhmirrka

Witam, w najbliższym czasie udaję się do zk odwiedzić swojego partnera. Słyszałam gdzieś ze na wejsciu moge się spodziewać rewizji osobistej. Czy taka rewizja może spotkać każdego odwiedzającego czy tylko wtedy gdy nastąpi jakieś poważne podejrzenie? Proszę o same powazne odp. Jeśli powiedzą mi rewizja osobista albo nie ma widzenia to chyba zrezygnuje z widzenia...

Gość gość
Achtung, więzienna patologia na forum!

Gość gość
nie wiem, nie kręcą mnie zlodzieje i mordercy, nie chodze po zk

Gość gość
z tego co wiem do rewizji osobistej wybierają losowo tzn muszą jakąś tam norme w miesiącu wyrobić i czasem może akurat paść na ciebie. jak jest jakieś podejrzenie to oczywiście też. chłopak znajomej siedział za narkotyki to rewizję miała przy każdym widzeniu.

Gość kashhmirrka
Dodam,że ostatnio jak chciałam wejść to strażnik nie chciał mnie wpuścić.W zamian musiałam mu zrobić dobrze z połykiem i wylizać kakao ,to tym bardziej wzbudza mój niepokój...

Gość gość
Ja odwiedzam męża w zakładzie od 15 mscy, rewizje przechodzilam 3 razy. Ale skoro odwiedzam go od 15 mscy, w każdym miesiacu przynajmniej 2 razy to znaczy ze 20 pare razy weszłam bez rewizji. Wiec nie jest powiedzianie ze od razu na 1szej wizycie beda cie rewidować. Ale to oczywiście niewykluczone. Ja mialam 1sza rewizje na jednej z pierwszych odwiedzin, bylam wtedy w zaawansowanej ciazy (końcówka) i jak powuedzieli ze muszę się poddać rewizji osobistej to już wiedziałam co mnie czeka, oczywiscie wscieklosc, zlosc, wstyd, tym bardziej ze bylam w ciazy, ale wieksza wsicieklosc poczulam gdy funkcjonariuszki na moich oczach rozbierały moją 8letnią córkę a ona płakala bo nie wiedziała dlaczego, byla za mała zeby to zrozumieć a jednocześnie dość duża by odczuwać wstyd związany z nagością

Gość kashhmirrka
Kocham swojego faceta, bardzo tęsknię i chcę się z nim zobaczyć... Ale z drugiej strony nie chcę żeby ktos mnie tak upokarzał

Gość gość
gość 12.16 wiesz że twoja córka może mieć przez tę rewizję teraz traume do końca życia i problemy w życiu uczuciowym i seksualnym? chyba nie pomyślałaś o tym. jak tak się chciałaś upodlać to mogłaś sama iść się rozbierać a nie pozwalać żeby jakieś funkcjonariuszki rozbierały twoje dziecko

Gość Gothic
A za co twój partner siedzi w Zakładzie Karnym ?

Gość tetrisse
mysiaczkowa, jakie zeszmacanie? chyba nie wiesz o czym mówisz ;) od 10 miesięcy odwiedzam mojego M. w zk. 2 razy przydarzyła mi się rewizja osobista. fakt, krępujące doświadczenie, ale każda kobieta powinna się temu poddać chcąc zobaczyć swoją miłość. ja nigdy bym nie zrezygnowała. oczywiście to nic fajnego, zwłaszcza te 5 przysiadów na golaska na oczach 2 zadowolonych pań ale nigdy nie uniosłabym się honorem i nie pozwoliła sobie na niewidzenie się z M.

Gość kashhmirrka
Za pobicie Gothik

Gość gość
zlot patoli :o

Gość kashhmirrka
rewizje jakoś przeżyje,nawet loda,ale lizanie kakaa nie :( Zwłaszcza,że strażnik zapomniał tyłka umyć.Przyszłam do męża nie wytarta z kawałkami kakałka na policzku .On pyta co to,ja szybko palnełam że to nutella....ale wstyd :(

Gość Gothic
@ 12:08 A po co chłopakowi twojej znajomej były narkotyki ? Przecież można legalnie kupić wódkę. Jak ktoś ma 40 zł na działkę marihuany, to za te same pieniądze można kupić 0,5 litra wódki z górnej półki.

Gość gość
Ja od 9.03 mam meza w ZK. Najpierw byl na polotwartym teraz jest przenoszony na zamkniety. Bylam na dwoch widzeniach w dwoch roznych ZK i z moich spostrzezen zauwazylam ze im lzejszy oddzial np. Otwarty i im wieksza tam swoboda tym bardziej kontroluje sie odwiedzajacych. Ja do tej pory przechodzilam tylko przez bramke i sprawdzano mnie wykrywaczem metali bez zadnego macania i rozbierania. To nasi faceci maja gorzej bo są sprawdzani po każdym widzeniu...

Gość gość
Ja też musiałąm do naga się rozbierać i mama mojego narzeczonego, 70 paro letnia kobieta też do naga i to było strasznie upokarzające, nie polecam nikomu.

Gość Gothic
Ale za co oni siedzą w tych Zakładach Karnych ?

Gość gość
Może jakaś kobieta, która przez to przeszła napisać jak dokładnie przebiega taka rewizja, w jakim pomieszczeniu się to odbywa, jak długo to trwa, czy strażniczki was dotykały, co do was mówiły, czy trzeba się całkowicie rozebrać czy tylko do samej bielizny i skarpet czy strażniczki kazały wam przyjmować jakieś pozycje np. wypiąć pośladki itd.

Gość gość
Może jakaś kobieta, która przez to przeszła napisać jak dokładnie przebiega taka rewizja, w jakim pomieszczeniu się to odbywa, jak długo to trwa, czy strażniczki was dotykały, co do was mówiły, czy trzeba się całkowicie rozebrać czy tylko do samej bielizny i skarpet czy strażniczki kazały wam przyjmować jakieś pozycje np. wypiąć pośladki itd. proszę o kontakt: stomil@interia.pl

Gość gość
Chcąc zobaczyć swoją miłość . Nie rozśmieszaj mnie . Jaką miłość . Złodzieja i bandytę który staruszkom wyrywał torebki albo młotkiem zajebał komuś w łeb żeby go okraść i ty nazywasz go miłością szmato . To nie człowiek tylko zjebol .

Gość gość
Wizyta wygląda tak ze się daje torebke do szafki i straznik pyta czy ma pani .pan cos w kieszeni jak tak to trzeba zostawic w szafce i takim metalem sprawdza czy nie mamy broni kastetu itp nie ma zadnej rewizij bez obaw

Gość gość
jest przeszukanie normalne !!! tym do metalu i rewizja osobosta czyli sie rozbierasz !!!! bo obie mialam

Gość gość
A jak wygląda ta rewizja z rozbieraniem, opisz dokładnie.

Gość gość
a ja ma wyglądać ??? normalnie!!! rozbierasz się do naga pogrzebią trochę w tyłku i c***e i tyle!!!!

Gość gość
niech ktoś jeszcze opisze swoją rewizję

Gość gość
Może jakaś kobieta, która przez to przeszła napisać jak dokładnie przebiega taka rewizja, w jakim pomieszczeniu się to odbywa, jak długo to trwa, czy strażniczki was dotykały, co do was mówiły, czy trzeba się całkowicie rozebrać czy tylko do samej bielizny i skarpet czy strażniczki kazały wam przyjmować jakieś pozycje np. wypiąć pośladki itd. proszę o kontakt: delete@mail.com

Gość hrotgar
Chyba jakiś zboczeniec tu się wmieszał do dyskusji. A co to jest ta nutella?

Gość koprofag
Kiedyś w Kolumbii żona dla męża w więzieniu przemycała w pochwie granat. Strażnik pozwolił jej wejść bez żadnych formalnosci pod warunkiem że mu się odda waginalnie. Był bardzo rozczarowany że sie nie zgodziła.