Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co powinien zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to właściwe miesjce ale muszę sie doradzić:( Chyba się zakochałem w pewnej dziewczynie jednak ona jest z kimś juz chyba od roku... Więc kilka lat temu poznałem pewną dziewczyne jednak nie polubiliśmy się i teraz po kilku latach spotkaliśmy sie w jednej szkole... Na początku roku we wrześniu no była chamska, wszscy wiedzieli ze sie nie lubimy i takie głupie dogadywanie, ona tez sobie jaja robila i bylo ogolnie niemiło.. lecz ja zacząłem zwracac na nią uwage teoretycznie w tym sammym tygodniu co zaczelismy rozmawiac na łączonym wf z jej klasą, dziwnie czasem było bo prosiła czasem o takie głupoty mając przyjaciółke obok siebie szła do mnie zebym przytrzymał jej jakieś rzeczy... i takie rozne sytuacje... podpisała mi sie w zeszycie jako że to niby jej.... Bardzo się czesto ze mną droczy ale jużz nie w chamski sposób taki ze razem sie śmiejemy, jest miła(wiem ze to nic takiego ale zawsze mowi czesc-jeszcze miesiac temu nawet no nic...) co myslec o tym? Wiem ze głupie ale meczy mnie to... jak to odczytywac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować