Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Druga kreska po czasie...

Polecane posty

Gość gość23

Witam. Czy ktoś miał kiedyś druga kreskę na teście ciazowym po upływie wyznaczonego na ulotce czasu? Ja mam bardzo blada druga kreskę i nie wiem co myśleć... Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość gość
Bardzo często się tak zdarza, że po czasie pojawiają się 2 kreski. Ale jest to zafałszowany wynik, wiem z wlasnego doświadczenia. Powtórz test, ale odczytaj go we właściwym czasie lub zrób badania bhcg.

Gość gość23
Pytam bo wcześniej jak robiłam testy nigdy kreska druga się nie pojawiała nawet po czasie a tu bum... Wczoraj miałam dzień @ test zrobiłam popołudniu... Także może się wstrzymam i poczekam na okres... Ale dziwna sytuacja...

Gość gość
zrób jutro rano :)

Gość gość23
A może jeszcze jest za wcześnie może to młoda ciąża dlatego tak wyszło? Nie wiem co myśleć... Może ktoś jeszcze miał taką sytuację... Ja wgl nie czuje się jak na okres ;-)

Gość gość
tutaj nie ma co gdybać i się na coś nastawiać. Powtórz test jutro i ozbaczysz co wyjdzie.

Ja tak mialam. Córka ma 2.5 roku. Drugi test również wyszedł po czasie. Aktualnie jestem w 29/30 tygodniu :)

Gość gość23
MamaMloda39 A po jakim czasie miałaś ta kreskę? I czy była bardzo wyraźna?

Gość gość23
Dodam że test Noe był robiony z porannego moczu tylko po południu...

Gość gość
Autorko, miałam dokładnie tak samo! I byłam w ciąży i mam 2 latka :-) wcześniej nigdy drugą kreską nie wyszła, ciąża jak nic!

Gość gość23
Co do ostatniej wypowiedzi miałaś bardzo Wyraźna to kreskę?

Gość gość23
Może ktoś jeszcze się wypowie bo miał taką sytuację... :-) będę bardzo wdzięczna bo kurcze spokoju mi to nie daje

Gość gość
Ja tak mialam, w 28dc mialam cień cienia drugiej kreski po ok 10 minutach i też nie wiedzialam co o tym myśleć. Dwa dni pozniej juz od razu była krecha jak ta lala:)

Gość gość23
Chyba zaraz się ubiore i polecę po test do apteki tylko czy jest sens robić go po południu czy czekać do rana?

Gość gość
Ja Ci radze-ochłoń i poczekaj te 2 dni, zrób z porannego, wtedy nie bedziesz sie zastanawiać. A najlepiej to jutro zrób bete z krwi to będziesz wiedzieć na stówe. Jesli dziś robiłas ten test to nic nowego nie wyjdzie:)

Gość gość
A, nie doczytałam, że wczoraj robiłaś. To wstrzymałabym sie do jutra rana. Mnie też nosiło wtedy cały dzień ale wytrzymałam:)

Gość gość
zaczekaj do jutrra. powodzenia

Gość gość23
No dziękuję za dobre słowa :-) jakoś szczególnie nie planuje ciąży ale też się nie zabezpieczam bo mogłabym już mieć dzidziusia :-) mam nadzieję że to będzie to bo piersi mnie jakoś nie bolały w tym cyklu tylko od przedwczoraj mam sutki strasznie wrażliwe na dotyk to też mnie zastanawia ;-)

Gość gość23
A i jeszcze jedno wczoraj po obiedzie tak mnie zemdlilo że ledwo co się powstrzymalam od wymiotowania... No właśnie i papieroski... Odruch wymiotny i ból głowy po każdym wypalonym... To też bardzo mnie zaskoczyło...

Gość gość
Ja akurat tak wcześnie nie miałam objawów, jedynie bardziej niż zwykle bolały mnie piersi i brzuch jak przed okresem. Miałam nawet normalnego PMS-a:) mdłości pojawiły sie ok 6 tygodnia. Ale kto wie, każda ciąża inna.

Gość gość23
No ja właśnie nie mam PMS-u wgl w tym miesiącu choć zawsze miewam i to raczej potezne ;-) mi też się wydaje zw te objawy dziwnie za Wcześnie ale kto wie jutro rano zrobię test...

Gość gość23
Brzuszek zaczyna pobolewac także chyba jednak @ przyjdzie niebawem ale w razie czego test zakupiony czeka ;-)