Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia05943

Moje koleżanki wolą mojego chłopaka ode mnie :(

Polecane posty

Gość andzia05943

ak wyżej. Co na to poradzić? Mieszkam razem z chłopakiem i jesteśmy już razem 6 lat. Często organizujemy spotkania ze znajomymi. Ja zapraszam swoje koleżanki, a on kolegów. Później po czasie zawsze wychodzi na to, że moje koleżanki które poznają mojego lubego po raz pierwszy coraz częściej zaczynają wypisywać do niego, nawet kilka razy w tygodniu. Ze mną nigdy tyle nie rozmawiały co z nim i nie wypisywały. Niby bez żadnych podtekstów, bez spotkań na osobności, ale jednak jest to denerwujące. Ani one ani on nie widzą w tym żadnego problemu. Po pewnej akcji w której jedna z moich bliższych przyjaciółek próbowała mi go odbić zrobiłam się strasznie zazdrosna i podejrzliwa. Może faktycznie powinnam wyluzować?

Gość gościówa98
moze pogadaj z tymi kolezankami i zapytaj sie po co ten cyrk

Gość gość
Zmien kolezanki

Gość gość
Moje koleżanki też wolą mojego chłopaka. Gdy do nas przychodzą cały czas wpatrują się w niego, komentują jaki on atrakcyjny, jak ma ładnie zbudowane ciało, zastanawiają się jak dobry jest w seksie itp. Czasem same się wpraszają do nas, po naszych babskich spotkaniach u nas chcą zostawać u nas w mieszkaniu na noc.

Gość gość
Ja najbardziej boję się o koleżankę, która nie jest zbyt porządna. Spotykała się z żonatymi, zajętymi. Otwarcie mówi, że nie interesują ją tylko doświadczeni mężczyźni a mężczyzna będący prawiczkiem to nieudacznik wg niej dlatego bierze się za tych wartościowych czyli zajętych. Mój chłopak nie należy do łatwych i rozwiązłych ale boje się, że gdy będziemy mieli kryzys w związku to może się złamać :(

Gość andzia05943
takie babska które dobierają się do zajętych facetów muszą być strasznie zakompleksione ;) Jak się ich pozbyć? ;)

Gość gość
andzia05943 dziś Takie babki często też uważają, że bycie prawiczkiem to wada i kiedy tylko można obrażają niedoświadczonych mężczyzn i wyzywają mężczyzn jeśli się o tym dowiedzą.