Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

galaxy0

Zraniłem ją

Polecane posty

Hej. Od dwóch lat spotykam sie a własciwie spotykałem sie ze wspaniałą dziewczyna. Znamy sie od szkoły średniej ale dopiero teraz cos zaiskrzyło . W jej urodziny postanowiłem sie jej oświadczyć. Wszystko układało sie jak w bajce , do czasu.... Dostałem atrakcyjna oferte pracy , niestety za granica . Z początku nie byłem pewny co do przyjęcia jej ,ale ona sama mnie nakłoniła. "Przecież zawsze możesz zrezygnowac" . Przyjąłem ja. Na początku czesto do siebie pisaliśmy , dzwoniliśmy. Z biegiem czasu nie miałem siły na to by wysłac do niej głupiego sms'a z pytaniem co tam u niej. Tak zaczęło sie psuc miedzy nami. Nieświadomie zaczeliśmy układac sobie życie osobno, az w koncu zerwała zaręczyny. Przez kolejne trzy lata nie miałem o niej ani jednej nowej wiadomości, jakby zapadła sie pod ziemie. Aż do teraz. W koncu złapałem z nią kontakt. Cholera, strasznie ją kocham i nigdy nie przestałem ,nawet przez te lata, zresztą ona podobnie .Skad to wiem? Niedawno rozmawiałem z nią. Powiedziała mi o swoich uczuciach, tylko nie potrafi mi na noow zaufac . Nie chce byc znowu porzucona . Jak sadzicie walczyć o nia o nas , czy sobie odpuścic?

Gość gość
Jasne, że walczyć! Skoro obydwoje dalej coś do siebie czujecie, to starać się! Tylko musicie duzo rozmawiac, wyjaśnić sobei wszytsko, dlaczego to się rozpadło i na nowo budowac zaufanie. POWODZENIA!

Gość maczu piczu
Nie ma milosci z odleglosci, szczegolnie jak sie jest mlodym. Jesli chcesz walczyc to to rob ale pomysl o tym jak byc znowu blisko niej badz ona blisko ciebie.