Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PlumBum

zdrowie intymne

Polecane posty

Gość PlumBum

Drogie Panie, Chciałabym spytać czy dbacie o kondycję mięśni niewidocznych gołym okiem, a niezwykle dla nas ważnych mianowicie tzw. mięśni Kegla. Od ich kondycji zależy prawidłowe funkcjonowanie układu rozrodczego, dolnego odcinka układu moczowego oraz pokarmowego, dlatego naprawdę warto się nimi zainteresować, a ich ćwiczenia powinno stać się naszym nawykiem. Pomocne są w tym kulki progresywne: http://plumbum.com.pl/pl/i/O-kulkach/41 Łączy się przyjemne z pożytecznym. A może któraś z Was już ich używa i chciałaby się podzielić wrażeniami? Czy po systematycznym stosowaniu odczuła różnicę?

Gość gość
Masz na myśli kulki gejszy? Czy czymś się różnią od progresywnych?

Gość karolinkakos
Ja używam progresywnych i to jest bardzo dobre rozwiązanie, bo rzeczywiście najpierw zaczęłam od większych, a jak już trochę poćwiczyłam przeszłam na mniejsze i było spoko. Potem miałam infekcję i jakiś czas nie ćwiczyłam, więc po wyleczeniu musiałam znów wrócić do większych (ech, jak to z ćwiczeniami, chwila przerwy i kondycja spada). Ale fajan sprawa, wygodne to.

Gość gość
Kulki gejszy to inaczej waginalne, progresywność polega na tym, że masz dwie kulki - większą i lżejszą oraz mniejszą i cieższą do wyboru i w zależności od stopnia wyćwiczenia mięsni sobie zmieniasz.

Gość klara___
ja cwiczę od jakichś dwoch miesięcy i rzeczywiście różnica jest odczuwalna. mogę polecić :)

Gość gość
Ćwiczenia mięśni Kegla poprawiają jakość życia i chronią przed nietrzymaniem moczu np. po porodzie lub z innego powodu. Więcej na www.aquaflex.pl

Gość gość
Ćwiczenia mięśni Kegla na pewno poprawią jakość współżycia i chronią przed nietrzymaniem moczu np. po porodzie lub z innego powodu. Więcej na www.aquaflex.pl

Gość gość
kulki gejszy to strzał w dziesiątkę. Kiedyś nawet o tym nie myślałam dopóki nie zeszłyśmy na taki temat podczas wieczoru panieńskiego. Postanowiłam, że kupię i spróbuję. Kupiłam sobie dokładnie takie http://freetaboos.pl/kulki-gejszy-duo-balls-p-2147.html bo tanie a na pierwszy raz nie chciałam przepłacać. Szczerze powiem - NIE ŻAŁUJĘ!! :P