Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka:(

Polecane posty

Gość gość

mam 21 lat i Zauważyłam, że jestem po prostu brzydka, zawsze miałam kompleksy a teraz to już całkiem. jak się pomaluje do wyglądam ładnie ale staro, a jak się nie pomaluje to brzydko ale młodo... I jeszcze włosy pomalowałam na okropny kolor miał byc kasztanowy a wyszedł rudo/czerwony, na odrostach rudy, a na długości czerwony....czekam tylko aż kolor się wypłucze i pomaluje na jakis standardowy średni brąz.... Ale co to zmieni...

Jak to mój kolega mówi : " Problem to jest , jak człowiek siedzi na wózku , a chciałby chodzić " . (...)

Gość gość
to nie jest problem. ja tez. a na dodatek nieuleczalnie smierdze. i kto ma gorzej?

Dokładnie . Do tego są ludzie, którzy chorują na nowotwory i inne straszne rzeczy i tacy , którzy mają niepełnosprawne dzieci. Naprawdę na świecie niektórzy mają dużo większe problemy niż problemy z urodą. Ja też nie jetem w pełni zadowolona ze swojego wyglądu , ale to nie koniec świata.

Gość gość
Maluj sie i używaj rozswietlacza, to optycznie omdladza Facetowi duzo nie trzeba, mocny makijaż, spódniczka, dekolt