Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś prawko kupione bez zdania egzaminu?

Polecane posty

Gość gość

I mieliście z takowym kontrolę policji?

Gość gość
Haha są tzw. kolekcjonerskie, które dla przeciętnego człowieka wyglądają jak prawdziwe, ale każdy dokument ma swój numer, który musi być w rejestrze, więc z policją to słabo by bylo :D

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?

Gość gość
Robię kurs na prawo jazdy i nie wyobrażam sobie kupić prawka. Stawiam na uczciwość i zdanie egzaminu. A wierze, że będzie dobrze bo mam świetnego instruktora w szkole www.koszela.com.pl we Wrocławiu.

Gość gość
Dajcie spokój, to głupi pomysł. ;/ kupicie takie prawko i co? Tu już nawet nie chodzi o konsekwencje prawne, ale skąd wiecie że jeżdżąc w taki sposób nie zrobicie komuś krzywdy? Lepiej zapisać się do zaufanej szkoły i zrobić wszystko legalnie. Ja uczyłam się jeździć w http://emagnet.pl/ , szkoła super, zdałam za drugim razem i wszystko jest dobrze. :)

Gość gość
Też uważam, że to beznadziejny pomysł. Lepiej iść na kurs do dobrej szkoły, np. http://www.alien.szczecin.pl/, nauczyć się jeździć i mieć satysfakcję ze zdanego egzaminu, a nie być kierowcą, co nie umie jeździć i stwarza zagrożenie na drodze...

Gość gość
Znalezione w chipsach :)

Gość gość
Oczywiscie ze tak. Wejdzcie na szybkieprawojazdy.pl i tylko spójrzcie jak szybko i łatwo zamówic kolekcjonerskie prawo jazdy, taka wersja tez jest w tym kraju legalna.

Gość gość
otulona na wyborach tak ma

Gość Tomekk999
Ja mam prawko z offshoreidcardscom i sobie chwalę. Fajnie bo na początku przysłali mi próbnik czego inne firmy nie robią a jakość jest naprawdę super. Jestem w 100% pewien, że panowie policjanci bez CEPiK nie zorientowaliby się, ze to wersja kolekcjonerska.