Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuxKata

Włamanie na facebooka

Polecane posty

Gość LuxKata

Dziewczyny! Weszłam teraz na moje konto społecznościowe Facebook. . Wchodzę na swój profil a tam.. Brak zdjęć. . Profilowe zostało usunięte. . Zdjęcia z wakacji tez.. nie wiem jak to sie mogło stać. Moje zdjęcia nigdy nie były wyzywające itd.. Hasło tez miałam trudne więc to jest nie możliwe żeby udało się komuś zgadnąć. Wiecie może jak dojść do tego małego "sprawcy"? Na policje nie pójdę, bo będą mieć to grzecznie mówiąc. . W d***e ;) Dziękuję za każdą odpowiedź :(

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?

Mi kilka razy ktoś próbował się włamać na FB, następnie przychodziły SMSy na mój numer z prośbą o zmianę hasła. W końcu zmieniłam to hasło na bardzo długie i bardzo trudne. Dziwne to trochę.