Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się zemścić na chłopaku który mnie nie chciał

Polecane posty

Gość gość

Chcę mu uprzykrzyć życie w subtelny sposób i nie chcę by się dowiedział kto za tym stoi. Jakieś pomysły?

Gość gość
żałosna idiotka

Gość gość
A po co?

Gość gość
Bo chcę, żeby poczuł się tak jak ja przez te wszystkie miesiące, kiedy cierpiałam w milczeniu. Dotąd nigdy na nikim się nie mściłam, ale teraz miarka się przebrała.

Gość gość
a jak on cie dopadnie i cie zerżnie :-D

Gość gość
już było takich wiele kobiet , choćby żona Putyfara a Egiptu oskarżyła Józefa , że ją próbował zgwałcić ( a on jej nie chciał nawet dotknąć). Za to musiał być 2 lala w więzieniu. Mimo że jej mąż wiedział , że Józef tego nie uczynił.

Gość gość
Nie ma szans na to.

Gość gość
Nie można zmusić drugiej osoby do miłości, ale widocznie ty z tych bezrozumnych i nigdy tego nie pojmiesz.

Gość gość
połam mu wszystkie kredki.

Gość gość
A co sie stalo takiego, ze miarka sie przebrala

Gość gość
potrzebny ci psychiatra poważnie

Gość gość
Prześpij się z innym, to najlepszy sposób na zemstę. Moja eks dostała szału po tym jak mnie zostawiła, a ja znalazłem sobie dość szybko pocieszycielkę :P

Gość gość
Mnie wcale nie jest z tym, że tak chcę zrobić. Przeciwnie, chciałabym się powstrzymać, ale tyle się wycierpiałam przez takich niezdecydowanych bawidamków, że naprawdę mam dość. Przydałby mu się jakiś zimny prysznic.

Gość gość
Wiem o tym, że nie mogę, ale po co w takim razie po cholerę zawracał mi głowę swoją osobą? W przeciwienstwie do niego poważnie traktuję ludzi.

Gość gość
Wiń samą siebie ze lecisz na takich bawidamków, bawidamek ma to do siebie ze zbyt wierny nie jest i dość szybko się nudzi.

Gość gość
to może już lepiej weź ten zimny prysznic 😴

Gość gość
Na początku nie wiedziałam, że to taki typ. Zgrywał miłego ciepłego chłopaka, nic wiec dziwnego, że spodobał mi się strasznie. Dopiero potem przekonałam się o tym jaki jest.

Gość gość
No i właśnie z tego powodu mężczyźni nie zakochują się od razu, bo pozory łatwo mogą zmylić, a że wy kobiety jesteście głupie i lecicie na sam wygląd i czułe słówka, to już inna sprawa... zanim ulegnie się emocjom, to wypadałoby poznać drugą stronę, a nie zakochiwać się w obcym.

Gość gość
Chcę mu uprzykrzyć życie w subtelny sposób i nie chcę by się dowiedział kto za tym stoi. xxxxxx i tym samym udowodnisz mu ze dobrze zrobil ze cie rzucil.

Gość gość
To nie był mój chłopak tylko znajomy.

Gość gość
donieś na niego wychowawczyni

Gość gość
On już jest dorosłym facetem, prawie 40 mu stuknie.

Gość gość
Potrzebujemy więcej danych, żeby pomóc. Ja jestem z Tobą. Mnie się udało kilkakrotnie zemścić i jeden musiał potem chodzić na terapię do psychologa. :P 🖐️

Gość gość
Jestem w zwami. sylka. tez chce sie zemscic. prosze opisz co zrobilas/ zostaw maila, odezwe si.e

Gość gość
Jesteście chore.

heh ciekawi mnie w jaki sposób to zrobiłas,że trafił do psychologa :P nie ukrywam,ze niektórym facetom zdecydowanie przydałaby sie nauczka jesli wykorzystali kobiete , a potem tak zwyczajnie zrezygnowali, sama mialam takie przypadki,ale jesli on Cie nie chciał tak po prostu, bez zadnych wczesniejszych sygnalów na "tak" to mysle, ze nie ma sensu sie mscic :) pokaz twarz, dbaj o siebie, tak zeby załował, bo mysle, ze z czasem bedzie, tak jest z prawie kazdym, ale nic wiecejnie rob ;)

Gość gość
Mszczą się lidzie żałośni i maluccy, teraz ty zemścisz się na facecie, a kiedyś facet na Tobie i poczujesz to bardzo dotkliwie. Nie zdziwiłbym się jakby ta zemsta obróciła się przeciwko Tobie, bo łatwiej zszargać opinie kobiecie niż facetowi :P

Gość gość
Mialam dokladnie taka sytuacje jak ty. Koles pojechal na wczasy za granice podczas chorobowego. Nie mial urlopu i wzial chorobowe. Donioslam na niego do pracodacy, oczywiscie anonimowo...polecial z roboty.

Gość gość
najmij Panów żeby ucięli mu c***ja

Gość gość
Jesteście bandą mściwych gnojków. Specjalnie założyłam ten temat, zeby sprawdzić wasze możliwości i nie pomyliłam się ani troche.