Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni123987

dwa dni po skończeniu miesiączki kolejna!

Polecane posty

Gość moni123987

Cześć wszystkim! Czy któraś z Was miała kiedykolwiek podobny problem...? Otóż dostałam miesiączkę 21.03 i trwała do 26.03 (czyli standardowo u mnie), wczoraj czyli w poniedziałek (28.03) okres wrócił :/ Myślałam, że to może tylko jakieś plamienie, ale nie. Wieczorem rozkręcił się na dobre, dziś też normalnie krwawię i mam spore skrzepy :( Co to może znaczyć?

Gość gość
Udaj się do ginekologa. To jakieś zaburzenia hormonalne.

Gość moni123987
dzięki za odpowiedź, mam bardzo nieregularne miesiączki i mam wizytę umówioną na piątek, ale wolałam zapytać bo się trochę wystarszyłam... :) Pozdrawiam

Gość gość
Jesteś pewnie b.młoda.

Gość gość
mam 27 lat

Gość gość
Ja tak miałam w wieku 15 lat ale w wieku 27 to faktycznie trzeba po poradę do gina.

Gość moni123987
mój cykl trwa czasem 27 czasem 60 dni... rok temu ginekolog stwierdzil ze skoro mam za sobą przeprowadzkę i stresującą pracę to miesiączki się nie wyregulują dopóki życie się nie ureguluje. Szkoda słów, zapisałam się do innego, tym bardziej, że moja mama miała operację mięśniaków. Dziękuję Wam za odpowiedzi, po prostu zastanawialam się czy nie podejmować natychmiastowej interwencji, ale jak tak poczekam do piątku :)