Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam dobrze a wyszło na odwrót

Polecane posty

Gość gość

Dostrzegłam szwagierkę że tesciowa ją obgaduje i wypytuje o ich życie męża kuzyna a on zdaje całą relację. A tesciowa potem do mnie że zrobiłam to celowo. Nigdy więcej odemnie się już nic nie dowie, chciałam dobrze ehhh.czemu ona tak postąpiła? Szwagierka

Gość gość
Ostrzeglam miało być przepraszam.

Gość gość
A ty lobuzie, przytulam.

Gość gość
ojej to ten kuzyn ma męża ?

Gość gość
a skąd kuzyn wie coś o życiu szwagierki ? No i czy teściowa nie może sama spytać szwagierki co u niej słychać ? Przecież to jej córka

Gość gość
no ale to chyba oczywiste że ostrzeżenie kogoś przed kimś sie odbywa celowo. Trudno żeby kogoś przed czymś ostrzec przypadkiem to chyba teściowa nie powiedziała nic nieprawdziwego

Gość gość
Męża brata żone ostrzeglam. A kuzyn mieszka chwilowo u nich.chciałam byśmy razem sztame trzymały i się wspierały a wyszło na mnie wszystko choć ona też mnie powiedziała co wie co tesciowa gada na mnie. Autorka

Gość gość
Mi się wydaje że ona chce być tą lepszą, tą niewinną a ciebie pogrążyć i mieć satysfakcję że jesteś gorsza i falszywa bo wygadalas teściową. Samo życie...

Gość gość
" A tesciowa potem do mnie że zrobiłam to celowo. Nigdy więcej odemnie się już nic nie dowie, chciałam dobrze ehhh.czemu ona tak postąpiła? Szwagierka " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nic z tego nie zrozumiałam, więc niech mi ktoćś przełoży to na polski.

Gość gość
Ja też nic z tego nie rozumiem

Gość gość
Czego nie rozumiecie? Ja zrozumiałam, dwie bratowa jedną drugą ostrzegla co tesciowa wyprawia , a jedna z nich drugą wygadalas by się przytulić a ta druga została wrogiem wiecznym, co tu rozumieć? Życie....

Gość gość
Podlizala się dla teściowej jedna z dwóch synowych, wydając ta drugą że tesciowka smaruje jej d**e a tamta została wrogiem ostrzegając bo chciała dobrze. Na przyszłość nie warto być dla kogoś pomocnym i najlepiej nic nie mówić ,fałszerz!

Gość gość
typowa polska katolicka rodzina - co chcecie?