Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperek28

Przyciąganie LUDZI do siebie MYŚLAMI. To działa ???

Polecane posty

Gość koperek28

Jest pewna osoba, o której ciągle myślę. Nie potrafię przestac. Zawsze gdy ją widzę to zaczynam się stresowac, serce szyciej bije, czerwienię się i trudno mi z nią pogadac na spokojnie. W domu co jakiś czas myślę o tej osobie, życzę jej jak najlepiej. Ta osoba jest w związku i dlatego pilnie się trzymam aby tego związku nawet nie próbowac burzyc. Cierpię ale dla tej osoby jestem gotowy na największe poświęcenia. Zastanawia mnie jednak pewna rzecz. Czasem mam jakieś takie wrażenie, że im więcej myślę o tej osobie to tym częściej ją spotykam. Myślicie, że tu mogą działac jakieś dziwne siły przyciągania czy coś ?

Gość koperek28
Przybliżysz coś ? ;) Skądś Cię kojarzę. Z reguł udzielasz się w ciekawych tematach. Szkoda tylko, że tajemniczo. NIewiele wtedy to wnosi do dyskusji.

Gość koperek28
Co do dziewczyny to myślę o tym jak bardzo chciałbym z nią byc. Przed snem zawsze ją przytulam w myślach i mówię, że ją kocham. Jestem w niej zakochany poprostu. Nie potrafię przestac tak myślec. Natomiast gdy ją widzę to znajduję tyle siły w sobie, żeby starac się nie dac po sobie poznac że coś czuję do niej. Nie chcę rozwalic jej związku bo wydaje mi się, że ma udany związek.

Gość koperek28
jesteś ?

Jestem. Prawo Przyciągania rzadko pozwala przyciągnąć konkretne osoby i zdarzenia. Innymi słowy, łatwiej Ci przyciągnąć miłość niż tę konkretną miłość. Ale faktycznie możesz przyciągać okazje do spotkania jej.

Gość koperek28
Rozumiem, dzięki. POzdro.

Gość gość
ineksesibl ja się z Tobą nie zgadzam bo nie raz przyciągnełam do siebie niekonkretne osoby i konkretne też, konkretne zdarzenia również nie ma ograniczeń. Jedyne ograniczenie może być chyba takie że ta druga osoba może nie chcieć spotkania i dlatego może nie wyjść

Gość gość
jest wrecz odwrotnie duzo latwiej przyciagnac konkretne osoby ale nie na zasadzie ze ona bedzie chciala to co ty chcesz tylko tego ze po prostu ta osobe spotkasz lub odezwie sie ona..

Konkretne osoby trudniej do siebie przyciągnąć, ponieważ może istnieć konflikt interesów. Ale nigdzie nie napisałem, że to nie jest możliwe.