Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie klucz. Odpowiedź mówi wszystko o kobiecie.

Polecane posty

Gość gość

Od razu wiadomo czy jest dojrzała czy nie, czy zna życie czy tylko świat wirtualno medialny itp. Czy nadaje się na wspólne życie. To pytanie brzmi. Czy wiesz gdzie u Ciebie na osiedlu można kupić dobry salceson?

Gość gość
Nie mieszkam na osiedlu i nie jem salcesonu. A Ty wiesz, gdzie u Ciebie można kupić dobrą książkę?

hehe gratuluje ! odkryles sekret z dziedziny: kobiecy punkt widzenia oraz mentalnosc . szapoba:D

Gość gość
Wegetarianka nie jest życiowa. Już się odezwała super extra inteligentna studentka realizująca się zawodowo za 2000 brutto.

Gość gość
na stacji statoil

Gość gość
Nie kupuję salcesonu w sklepie bo to nędzna podróbka. Co jakiś czas kupujemy z rodziną wieprzka i znajomy rzeźnik nam go sprawia. A za dopłatą robi pyszne wędliny, kaszanki i salceson właśnie. Wszystko swojskie :-)

Gość gość
gość dziś Uważam, że wiedza jest ważniejsza w życiu, niż faceci i jakiś ohydny salceson. Najważniejsza jest pomoc ludziom, zapamiętaj to sobie, synu, a studentką już dawno nie jestem.

Gość gość
Postawione przez ciebie pytanie stanowi co najwyżej klucz do tego, jakiej kobiety szukasz i czego od niej oczekujesz. Na pewno nie mnie:) Salceson mam gdzieś.

Gość gość
Jeśli dojrzałość oceniasz po umiejętności kupna salcesonu, to nie mam pytań. Życie jeszcze ci pokaże, co sprawia, że człowiek jest dojrzały.

Gość gość
jak żre salceson to pewnia jakaś poczwara

Gość gość
To jest bardzo dobre pytanie. Te które żyją światem wirtualno medialnym będą mówiły że tylko salateczki dieta kalorie. Te ze wsi ze same zrobią. Przeintelektualizowane ze to ohydne i inne rzeczy są ważniejsze.

Gość gość
Ojej, jestem przeintelektualizowana bo wiem, że o dojrzałości i znajomości życia świadczą doświadczenia i podejście do świata, a nie salceson :D

Gość gość
Nikt normalny nie je takiego syfu po którym g****o wali padliną i caly dom smierdzi. Fuj.