Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 1,5 roczną córkę, a za miesiąc rodze bliźniaki. Ma ktoś tez taki hardcore?:D

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzicie, bo ja się trochę obawiam szczerze mowiac...?

Gość gość
Identycznie było w mojej rodzinie ;-) teraz bliźniaki mają już dwa lata a ich siostrzyczka prawie 4 i wszystko się ułożyło. Nawet śmiało mogę rzez, że najbardziej kuzynka namęczyła się przy córce a nie przy chłopakach. Wiadomo wszędzie ich pełno, ale z drugiej strony potrafią się sami sobą troszkę zająć, więc jest lżej. Córcia kuzynki chodzi do przedszkola także nawet im to idzie. Powodzenia!!!

Gość gość
Boże, współczuje Ci...mój syn ma 6,5 miesiąca i właśnie obawiam się, że jestem w ciąży. Jak teraz uświadomiłam sobie, że mogą się trafić bliźniaki, to aż zbladłam :) ale serio, to jakoś dasz radę...musisz, nie masz wyjścia...

Gość gość
a jaka płeć bliźniaków? ale Ci zazdroszczę! mam dwójkę z różnicą 1,5 roku, marzyłam zawsze o trójce ale mąż już nie chce więcej dzieci :( może go "namówię" za 2-3 lata na jeszcze jedno ;) hihihi

Gość gość
Bliźniąt nie mam, ale pomiędzy moimi dziećmi jest 1,5 roku różnicy. Nie czarując, będzie Ci na początku cieżko z dwójka maluszków a właściwie trojka. Zorganizuj sobie kogoś do pomocy żeby nie zwariować i bądź dobrej myśli.

Gość gość
Moja znajoma 6 lat nie mogła zajść w ciążę. Po wielu próbach i leczeniu w końcu zaszła w ciążę i urodziła dziecko. Potem bardzo szybko zaszła w druga ciążę i obecnie tez czeka na bliźniaki ☺ Ma córkę i teraz będą jakieś jeszcze dwie ☺