Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionyelf

....

Polecane posty

Zaczęłam sie spotykac z chłopakiem. Był kobieciarzem ale miałam nadzieje ze przy mnie sie zmieni , on równiez taką miał.Po pewnym czasie musiał wyjechac w sprawach rodzinnych do Kanady. Na początku pisał , dzwionił. Nagle przestał , nie wiedziałam dlaczego. Niedługo później dostałam zdjęcia mojej koleżanki stamtąd zdjęcia jego obściskującego sie z jakąś laską, jak sie później okazało jego byłą. Jakby tego było mało okazało sie ze przespał sie z nią. Po tym normalnie sie do mnie zaczął odzywac. Nie miałam na niego ochoty , tym bardziej że nie było go przy mnie kiedy najbardziej go potrzebowałam( byłam w ciąży i niestety straciłam to dziecko). Kiedy wrócił rostałam sie z nim. W między czasie zaczął sie mną interesowac pewien chłopak. Bardzo dobrze czułam sie w jego towarzystwie. W pewnym momencie wyznał mi ze od dłuższego czasu jest we mnie zakochany, ale nie chce na mnie naciskac i poczeka ile będzie trzeba na mnie. Wszystko byłoby fajnie ,gdyby nie to ze nadal kocham mojego juz byłego chłopaka. po naszym roztaniu zaczął o mnie na nowo zabiegać Kompletnie nie wiem co robic. Wrócić do mojego byłego byłego i zapomniec ? Nie chce zranić tego drugiego.... Liczę na pomoc

Gość gość
ty k******o