Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną proszę o opinie każdego :)

Polecane posty

Gość gość

Witam … mam 18 lat moja dziewczyna 20 skonczone w lutym ja 19 kończę 17 kwitnia od prawie roku jesteśmy " parą " dokładnie 17 kwietnia XD tak na osiemnasce się zaczęło :) a więc przejdźmy do problemu moja dziewczyna która bardzo mocno kocham nie chce ze mną ustawić związku na fb... Którego już nie ma no ale mamy oboje instagram no i wiadomo dziewczyny dodają sobie zdj... Moja kuzynka dodała sobie z moja dziewczyna zdj no i moja dziewczyna jej tam skomentowała słodząc bo przecież przyjaciółki... pisze do niej pierwsza z buziaczkami serduszkami i wgl miejsza, no ale do mnie rzadko kiedy pierwsza wyślę buziaczka czy tam serduszko no ale to jest pikuś dziś rozmawiam z moja dziewczyna i na koniec rozmowy się rozplakalem i się rozłączyłem fakt dzwoniła do mnie 3 razy co 15 min nie odbieralem to ona zamiast napisać co się fizykę czy coś to ona do mnie " masz rację nie odbieraj ja też nie będę odbierać "... Później zapytałem się jej czy mogę dodać z nią z zdj to ona nie bo mi się nie podoba a ja nawet nie powiedziałem jej jakie chciałbym dodać... no i spytałem co jak dodam a ona ze nie zablokuje na instagramie... Ludzie ja juz mam dość tego co mam o tym myśleć? :/

Gość gość
Kocham ją ale ona od roku nie chcę nawet robić ze mną zdj jak włączaam aparat to się odwraca chowa... A z koleżankami ma dużo zdj...

Gość gość
Ty jesteś w końcu chłopakiem czy dziewczyna? Piszesz jak 13 latka.. tego nie da się czytać!