Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki dezodorant nie ma w sobie za wiele chemii?jaki uzywacie kobietki?

Polecane posty

Gość gość

jaki dezodorant nie ma w sobie za wiele chemii?jaki uzywacie kobietki?

Gość gość
Ziaja bloker

Gość gość
Jeżeli nie jesteś uczulona, to po co się martwić chemią? Używam Nike, nie producenta butów, Nike pisane małą literą. Utrzymują się długo na skórze i zapobiegają potliwości w moim przypadku i bardzo ładnie pachną, nie zostawiają żadnych śladów.

Gość gość
Zmien diete nie bedziesz potrzebowala dezodorantu

Gość gość
odkąd przeczytalam w necie, że dezodoranty zawieraja jakies związki aluminium, ktore powoduja raka, to ograniczylam stosowanie dezodorantow. tylko wtedy jak muszę to uzywam, a tak po prostu nie uzywam w ogole a czesciej sie myje pod pachami wodą z mydlem.

Gość gość
Ja używam Garnier mineral, bardzo dobrze chroni i pięknie pachnie

Gość gość
Radzę przestać jeść, pić i oddychać, bo to też może spowodować raka.

Gość gość
zabawne ,że wymienilyscie deodoranty ,które sa naszpikowane chemią..nie wiem czy wiecie ,ale robiono badania na temat przenikania chemii z kosmetyków do krwi i okazalo sie ze substancje i konserwanty z kremów i innych kosmetyków po pol godziny znajduja sie we krwi..a co dopiero deodoranty ktore sa od razu wchlanianen przed wezly chlonne do krwi.i to jest udowodnione badaniami naukowymi.

Gość gość
Wolę ryzykować raka, aniżeli powiewać cebulą.

Gość gość
masz racje, ale o tym sie glosno nie mowi, bo firmy produkujące kosmetyki maja miliardowe zyski i takie rzeczy sie ukrywa. najbardziej rakotworcze sa podobno farby do wlosow. kobieta moze np. farbowac wlosy przez 20 lat, potem zachoruje na raka ale ona nigdy nie pomysli, ze to od tych farb zachorowala...

Gość gość
Wiecie, że w naszych organizmach dziennie zabija się co najmniej jedna komórka, która mogła być rakotwórcza?

Gość gość
taka gwen stefani czy dita van teese farbuja wlosy od 20 lat, pomyslcie ile chemii przez tyle lat one w siebie faszerują, ale o dziwo wciaz są zdrowe, muszą miec mega silny organizm. I najgorsze są podobno te czarne farby, a dita sie farbuje od 20 lat z blondu na czarny non stop.

Gość gość
Barbirel aluminium to zwiazek glinu

Gość gość
nie ma takiego

Gość gość
taki kosztuje 100 zl.

Gość gość
A ten za 100 zł to jaki?

Gość gość
Soda kuchenna + woda utleniona - domowy sposób na dezodorant. Stosuje go od 3 lat. Tanio, bez zbednej chemii i zawsze pod ręką.

Gość gość
Talk kosmetyczny

Gość gość
ale jak zrobic taki deodorant z sody i wody utlenionej

Gość gość
Na łyżkę wsypujesz troszkę sody i dolewasz wody utlenionej i mieszasz. I na umytą i osuszoną skóre pod pachami aplikujesz tą mieszaninę normalnie dłonią. Ten sposób znalazłam u Zięby, który ma filmiki na youtub. Mozesz pooglądac i zobaczyc jak on to robi. Ten dezodorant jest bezzapachowy i spokojnie wytrzymuje do wieczora.

Gość gość
uzywam z oriflame, nke wiem jaki maja sklad, nie wnikalam. ale skora mnke nie swedzi po nich, nie jest wysuszona a sam dezodorant ma przyjemny delikatny zapach... taki mydlany :D

Gość gość
Najlepszy antyperspirant to naturalny kryształowy AŁUN. Likwiduje nieprzyjemny zapach potu i mimo tego , że kosztuje ok.20 zł wystarcza na prawie rok.

Gość gość
Uzywam wody utlenionej plus sode oczyszczona wg Zbigniewa Ziemby

Gość Wio_linka
Używam Garnier Neo. Nie dosyć, że super chroni przed poceniem się to jeszcze przepięknie pachnie.

Gość Lwiowa
Ja lubię Garnier Neo, ten w suchym kremie.

Gość zgredziak
A ja nic nie lubię, a używam, bo muszę, Ten co wyżej wymieniły laski (chyba).

Gość gość
A slyszalas o Electro Antiperspirant? Na pocenie: - kawa - alkohol - nadczynnosc tarczycy - objaw chłonniaka złosliwego - za ciepło w pokoju - menopauza - niektórzy (ok. 10% ludzi) tak mają Jak zatrzymać pocenie? 1. Nie znam innego sposobu jak Electro Antiperspirant 2. Inni tylko obiecują, Electro Antiperspirant działa 3. Moje życie było zamknięte w jednym pokoju, wlasnie przez pocenie, Electro Antiperspirant zmienił moje życie 4. Terapia zdrowa, nieinwazyjna, bezpieczna, niemal dla każdego 5. Electro Antiperspirant 6. Electro Antiperspirant 7. Próbowałam wszystkiego, tylko Electro Antiperspirant mi pomógł 8. Electro Antiperspirant nie ma żadnej chemii, żadnych skutków ubocznych 9. Electro Antiperspirant nie powoduje pocenia na innych miejscach 10. Electro Antiperspirant zatrzymuje pracę gruczołów potowych, blokersy zatykają tylko ujścia z gruczołów 11. Nie podrażnia ciała, dzieci od 6 roku życia mogą stosować Electro Antiperspirant 12. Jak ktos zna lepszy sposób na pocenie jak Electro Antiperspirant to spalę sie ze wstydu.....

Gość gość
i mimo tego ze zaplacilam za niego 1500 zl to wystarcza mi do konca zycia.