Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytalski

Kobiety Bliźnięta

Polecane posty

Gość zapytalski

Czy jest możliwy związek emocjonalny z takimi kobietami? Czy warto ofiarować im serce, miłość?

Gość aliceinchains669
oczywiście :) choć "Bliźniaczki" szybko się zakochują, bo to uczuciowe kobiety, ale kochają baaardzo, są stałe i wierne (oczywiście pisze, za siebie) aha! co ważne, i nie lubią nudy, rutyny...

Gość gośćparasolka
Potwierdzam..jestem blizniaczką i jak kocham to na zabój..wiernie i do końca.

Gość gość
który bliźniak to mówi :-) ten pierwszy czy drugi :-) a czym sie róznicie od rybek (też są dwie)? jesteście bardziej intelektualne niz uczuciowe? jak to sie ma do tej stałości

Gość aliceinchains669
rybki to rybki, a bliznieta to bliznieta. to dwa rozne zywioly. co do rybek... rybki sa nuudne, takie romantyczne... sa oczywiscie stale, ale zyja z glowa w chmurach. oderwane od rzeczywistosci, w przeciwienstwie do blizniat, ktore potrafia zejsc na ziemie. bliznieta to swietni sluchacze, sa inteligentne, blyskotliwe... kochaja rozmowy, wiec w ten sposob mozna zdobyc ich serce :)

Gość aliceinchains669
jesli chodzi o zwiazki do Pani Blizniak to najbardziej pasuje Wodnik, Waga i znaki zywiolu ognia, czyli Strzelec, Baran, Lew.

Gość gośćparasolka
Bzdura!z tymi znakami mam akurat największe konflikty.

Gość gość
z mezczyznami? hmmm.. ja akurat dobrze sie dogaduje. moze z kobietami sie nie dogadujesz? one maja inne cechy, niz mezczyzni.

Gość gość
bliźniaki to typowy przykład Anny Jantar czy Anity Lipnickiej, fakt są bystre itd, ale też dziekie intelektualnie, niepłochliwe, czasami agresywne w sensie umysłowym i wymagającej, ale czy do siebie? nie są niczego pewne.. podobno bliźniaczy ideał to intelektualista z rozsterkami i sprzecznościami, postać skomplikowana, wymagające i niejednoznaczna; rybki chcą tylko uczuć, które nie znają

Gość gośćparasolka
Z mężczyznami z tych znaków najbardziej!

Gość gość
Panie bliźniak są inteligentne i błyskotliwe , z nimi człowiek nie nudzi się.Lubią rozmowy i szaleńcze pomysły, spontaniczne zwroty akcji , eksperymenty w łóżku i hołdy ich wdzięków z nutką ekshibicjonizmu.Mają dobry gust i lubią przebieranki . Wszechstronne zainteresowania pobudzają ich wyobraźnię i bliźniaczki interesują się wszystkim wokół, przeskakując dowolnie z tematu na temat. Mają przy tym dobry humor i dystans do siebie oraz osób, co do których się zrażą. To tyle z własnych doświadczeń po 15 latach w związku z bliźniaczką.

Gość gość
to teraz powiem z doświadczenia- mam w pracy takie 2. zakłamane suki.. patrzą Ci prosto w oczy i KŁAMIĄ!! Jak lubisz zakłamańców to proszę..próbuj. Osobiście NIE polecam, bo szanuję sobie uczciwość i szczerość.

Gość gośćparasolka
I tu akurat masz rację ..jak mnie raz ktoś ugodzi boleśnie to nie ma zmiłuj!Nie wybaczam i drugi raz nie pozwalam sie zbilyc do siebie nawet towarzysko.

Gość gośćparasolka
Ja nigdy nikogo nie okłamałam dlaczego?dlatego że sama nienawidzę KŁAMSTWA.!!

Gość gość
No ja właśnie miałem je za chłodne, niedostępne emocjonalnie. Dziwi mnei zatem to co piszecie - zakochują się na zabój i kochają do grobowej deski. Jak rozszedłem się z moją dziewczyną Bliźniaczką, ja ciągle o niej myślałem, a ona już zaczęła życie i o mnie zapomniała. Najbardziej zmienny znak pod Słońcem. Dziś taka, jutro taka. Jakie więc jesteście??

Gość gość
Bliźnięta są DWULICOWE !!!

Gość gość
Skoro najważniejszy jest intelekt i stymulacja umysłowa, to czym są dla Was uczucia, miłość? Intelektualną grą?

Gość gośćparasolka
A co do uczciwosci i szczerosci oraz szacunku to są u mnie na pierwszym miejscu!!Nie pakij wszystkich do jednego worka.Nie znoszę manipulacji i nieczystych układów.

Gość gość
O Bliźniętach mówi się, że są dwulicowe i brakuje im empatii. Gośćparasolka potwierdzisz, obalisz?

Gość gośćparasolka
Bzdura ..ja nie odkochuję się tak szybko i mało kiedy zmieniam zdanie.Łatwo mną manipulować bo jestem ufna i daję ludziom ogromny kredyt zaufania na czym zazwyczaj tracę i potem bardzo cierpię dostając po tyłu.Wiernosć zasadom..i wzniosłym wartosciom a także wierność kochanej osobie zawsze są dla mnie najważniejsze.W miłosci muszę miećnajpierw o czym rozmawiać..czuć że ten ktoś jest prawdziwą podporą takim przyjacielem od serca bo to własciwy fundament.Najpierw buduję więz emocjonalną i duchową a dopiero..potem jest czas na coś poważnego,bez tego związek dla mnie nie bedzie trwały,sprawdzone.Mezczyzna musi kochać mnie jako "osobe"a nie moje ciało.

Gość gość
blizniaczki to ekstramalne wagi, takie zewnętrzne i sprzeczne w sobie, Waga szuka równowagi i jest TYLKO niezdecydowana.. a blizniakom to za mało, o ile ryby manipulują emocjonalnie (co chyba nie jest tak groźne), blizniaki sa ZAWSZE ektrawertyczkami, czyli żywią się cudzą energią co stanowi max przeszkode we wszelkich relacjach.. nie są łatwymi partnerkami niestety, rybki sa mniej groźne

Gość gośćparasolka
Co do empatii to jest u mnie bardzo ważna dlatego jedynie empatyczne osoby mają u mnie szansę.Ludzi zle traktujących inne osoby czy zwierzęta..skreślam od razu i nie mamy o czym ze sobą rozmawiać.Ludzię mi mówią że jestem chodącą dobrocią i że jestem "za dobra":-(.Nie rozumiem tego.Dwulicowosci nie znoszę bo to mi zakrawa na falsz i manipulacje.

Gość gość
bliżniaczka nie może być jednoznaczna jak np. spod znaku byka czy barana itd, wymaga od innych bo jest ekstrawertyczką? ma potrzeby intelektualne.. problem w tym że ludzie generalnie tego nie lubią, a emocje rybek sa bardziej przydatne i nie powoduja takich strat

Gość gość
Czemu jak Bliźnięta to i Ryby? To zupełnie dwa inne światy. Dlaczego porównujecie?

Gość gośćparasolka
Intelekt jest u mnie bardzo ważny bo istotnie uwielbiam skakać po najróżniejszych tematach i własciwym kompanem do rozmowy potrafię przegadać całe wieki nie zważając na to że czas tak szybko leci.Znam się na wszystkim i na niczym:-)a tak serio to mam mnóstwo pasji i zainteresowań.Bliznięta są ufne..romantyczne ,uduchowione utalentowane,*****iwe szybko się nudzą..empatyczne,ja np.łatwo się wzruszam.Mężczyzna musi przewyższać mnie intelektualnie i imponować mi..ogromnie cenię sobie mądrych mezczyzn mających coś do powiedzenia a zwłaszcza dowcipnych ,w inteligentny sposób-tacy najbardziej rosną w mich oczach i imponują mi.Musi miec też potrafić się smiać z samego siebie-mieć do siebie dystans.

Gość gość
bo bliżniaczki to prawie ryby, różnic kilka ale waznych; jak same piszecie potrzebujecie tych "wyzwań" ALE to po to że czerpienie energię od innych i oceniacie siebie w oczach innych (ekstrawertyczki), lubicie wyzwania, spięcia dlatego.. to dla Was naturalne; dla rybek odwrotnie, dlatego warto na nie polować, a bliznizczki to takie elektryczne węgorze i mozna oberwać

Gość gośćparasolka
Sama rownież uwielbiam łamigłówki..zagadki ..rebusy quizy..gry krzyżówki i wszystko w czym mogłabym sprawdzić swoje zwoje myślowe.Nie lubię prostaków choć toleruję i nie krytykuję ..raczej zachęcam do rozwoju.Mam ogromną potrzebę kreowania..wszystkiego wokół siebie i zawsze muszę mieć jakiś cel przed oczyma w przeciwnym wypadki brak mi motywacji i popadam w stagnację..muszę być stale czymś zajęta.

Gość gość
bo jesteś jak inne "wampirem" intelektualnym, jesteś złożona - ale kosztem innych, itd; ryby są lepsze bo bardziej one inspirują dlatego uciekają, a wy idziecie na front

Gość gośćparasolka
Bzdura!moja mama jest rybą stąd mam swoje zdanie .Ryby są impulsywne .nerwowe i władcze.lubią mieć wszystko pod kątrolą i łatwo krytykują.Uczuciowe i zaborcze.Zaradne i dominujące .Mało kiedy przyznają komuś racje i nigdy nie przyznają się do winy.Swojego zdania bronią pazurami.-zresztą Bliznieta też w omię sprawiedliwosci walczą do upadłego.

Gość gośćparasolka
23.26bzdura!mie znoszę czerpać z kogoś energii jesli już potrzebuję doznań to szukam ich w sztuce..muzyce w wierze (w Bogu)..przyrodzie..zabytkach..podróżach ..poezji.w obrazach itp..Jesli walczę to niechętnie i tylko dla wzniosłej i słusznej sprawy lub w obronie kogoś.Nie znoszę przemocy i przymusu.Jestem bardzo tolerancyjna.