Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytalski

Kobiety Bliźnięta

Polecane posty

Gość gość
to moze innaczej: widziałyście introwertyczkę bliżniaka? albo ekstrawetyczkę rybę? same widzicie że to niemożliwe.. ryby uciekają od kontaktu jak im coś nie pasi, a bliżniaczki atakują, zobacz sama Lipnicka (wzor blizniaka) nie ukrywa tego typu (diabeł i bóg); ryby dają energię i emocje (fakt manipulują po drodzę itd), ale blizniaki orzą intelektualnie i wyczerpują ludzi dla własnych celów; dlatego wolę coś pomiędzy czyli = waga:P jest idealna jak sama nazwa: emocje i intelekt w równowadze bez skrajności, ideał dla kazdego

Gość gośćparasolka
I nigdy nie oceniam siebie w oczach innych bo sama najlepiej znam swoją wartosć.Jesli podejmuję wyzwania to też tylko dla siebie i po to żeby się sprawdzić.Kocham się rozwijać.

Gość gość
ale jako ekstrawertyczka, a nikt rozsądny nie chce w to wchodzić, bo nie chce być baterią, zobacz wcześniej o wadze jest lepszym, bezpieczniejszym partnerem bo ma wszystko po części, a nie wymaga tyle od innych

Gość gośćparasolka
Ja nigdy nie atakuję i też nigdy nie spotkałam ryby która uciekałaby przed kontaktem..częsciej to bliznięta uciekają tj.tak jak już pisała że raz ugodzone -izolują się.Wagi i skorpiony to wg.mnie najgorsze znaki z możliwych.

Gość gośćparasolka
23.43 mecze sie z Wagą od wielu lat i to jest jakiś koszmar.Wagi potrafią skopać psa na co Bliznięta ze spokojem patrzeć nie mogą!to tylko jedez z przykładów.

Gość gośćparasolka
Największy błąd jaki może być to szufladkowanie ludzi jako "introwentryków"lub "extrawertykow"takie typy zupełnie jednoznaczne po prostu nie istnieją bo człowiek to istota bardzo złożona i wielowymiarowa.Nie pakuj wszystkich do jednego worka.Nikt z nas nie jest w stanie nikogo ocenić obiektywnie.

Gość gość
waga ma wszystkie cechy i nie są zrozumiane, podobnie ryby to ostatni przeciez znak wiec ma wczesniejsze skladowe, ale nie w równowadze na pewno..

Gość gość
bliźniak na pewno tez nie ma takiej równowagi, tylko przeskakuje z jednego na drugie, wiec wypada najgorzej z całej "podwójnej" trójki

Gość gośćparasolka
I..waga bezpiecznym partnerem ??nie wymagającym??nie rozsmieszaj mnie!Nigdy sie przy nim nie czułam bezpiecznie a wymogi to z kosmosu ma..sam nie potrafiąc sprostać niczemu .Nic od siebie..totalnie nic.Egoisci i zimni manipulatorzy.Potrafią obrażać i nigdy nie przeproszą.

Gość gość
wagi nie są zrozumiałe najbardziej, bo jako jedyni znajdują coś po środku i sa w miare stabilnie zrównoważone, dlatego często mówią np. nie wiem, muszę się zastanowić, chyba, prawdopodobnie..? czy to oznacza że nic nie robią? CHYBA NIE.. :-) ps. Owsiak jest wagą czy Lenon czy są bezwartościowi i samolubni.. ps. ciekawostka wśród wag jest bardzo mało muzyków (w Polsce chyba tylko Grechuta) zatem nie mają parcia na szkło jak bliżniaki czy ryby.. te ost. oczywiscie z emocjami..:-) wagi bardzo cieżko po prostu zrozumieć mało złozonym osobom

Gość gość parasolka
Bzdura akurat wszystkie wagi ktore znam są niestabilne emocjonalnie i wybuchowe i nigdy nie liczą się ze zdaniem innych bo zawsze narzucają swoje zdanie.Bliznieta nie mają parcia na szkło bo są skromne i nie znoszą przepychu i pyszałkowatosci.Cenią ludzi skromnych dobrych i prawych.Wagi aprobują przemoc i władzę..materialisci nie skłonni do rozwoju duchowego.W zyciu interesuje ich tylko zjesc wyspac sie nie zapracować się i nieodłaczny ich warunek egzystencjonalny to łóżko.Ble.!

Gość gośćparasolka
Niezrozumiałe??jak rozumieć wrogość..wyrachowanie..przemoc..psychiczną np..cynizm.egoizm?ciagłe zwalanie winy na wszystkich do okoła tylko nie na siebie.Tego nie da sie zrozumieć.Wagi owszem ważą (zyski) ale tylko to co im się bardziej kalkuluje i opłaca.

Gość gość
ktoś robi tu wagą negatywny PR, a wypadają najlepiej z wiecznie zakoplekionych ryb czy emocjonalnie - intelektualnych bliźniakow

Gość gość
ahahahah jeśli myślicie, że możecie określić czyjąś osobowość znając tylko położenie SŁOŃCA podczas narodzin, to gratuluję... Astrologia jest rzeczą bardziej skomplikowaną, naszym życiem rządzą WSZYSTKIE PLANETY... To, że ktoś jest słonecznym bliźniakiem, nie znaczy, że będzie taki sam jak drugi słoneczny bliźniak, ponieważ ich kosmogramy mogą się drastycznie różnić! Ja zazwyczaj czytam źródła angielskie, ale znalazłam stronę, która dość przystępnie tłumaczy wszystko po polsku http://www.astroakademia.pl/n12/lect.php?id=191

Gość gość
Dokladnie. Liczy sie tez ascendent. Blizniak czy Waga moga byc inne od osoby spod tego samego znaku. Ja mam ascendent w skorpionie i bardzo mocno na mnie wplywa. A wciaz pozostaje Blizniakiem:). Jesli moge sie za kobiety Bliznieta wypowiadac,to sa stale w uczuciach,ale zmienne w nastrojach:). Poszukuja ciaglej podniety,intelektualnej i fizycznej. Rozmowa moza mnie na 100% uwiesc. Jestem egoistka,bo mysle o sobie,ale bliskim oddam i dam wszystko. Sama nie wiem w jakim wstane nastroju. Potrzebuje bezpieczenstwa i spokoju,i tak-czasami sprzeczne ciagaty sa nie do pogodzenia. Bywam zlosliwa i msciwa. Raz zrazona odsowam sie po wiek wiekow:)

Gość gośćparasolka
A ja nie jestem ani msciwa ani złosliw ani nawet impulsywna i emocjonalna tak jak ryby np.Prawda że potrzebuj€ harmonii..i stabilizacji oraz spokoju .Nie znoszę emocjonalnego santażu i wyprowadzanianie z dobrego nastroju Egoistką mie jestem bo o innych myslę w pierwszej kolejnosci a o sobie dopiero na końcu.

Gość gośćparasolka
I nie ro ie Wagom złej opini tylko żyję z taką jedną wagą od ponad 20 lat to wiem.

Gość gość
bliżniaki odpadają za ekstrawertyczność, kto na to pójdzie.. ludzie wolą już ryby, a waga to ideał pod tym względem moze prościej waga to coś pośrodku ryb i bliżniaków, ale niektórzy obarczają je wadami obu

Gość gośćparasolka
Jaką ekstrawertycznosc??tłumacze ci przecież ze ludzie nie są tacy albo tacy tylko roznorodni!!Ja z ekstrawertyczki nic nie mam a z introwertyczki tymbardziej.Jestesmy zbiorem wszystkiego po trochu.Wagi to najgorszy znak.Wagi są zimne i nie mają w sobie ciepłych uczuć.!!To od Wagi usłyszałam w swoim życiu że mam zdechnąć albo że komuś trzeba przypieprzyć .to od wagi słyszę ze w zyciu są wazne tylko pieniadze i nic więcej.Podaję przykłady z prawdziwego życia a ty po prostu idealuzujesz Wagi bo nigdy z zadną z nich nie preżyłaś życia.Zdiwułabys sie jakimi są aktorami i jak potrafią grać niewiniątka.Moim zdaniem najbardziej fałszywy znak ze wsystkich.Nie cenią cudzego zdrowia ani życia .

Gość gośćparasolka
Ryby są cholernie nerwowe i impulsywne Wagi zimne i wrogie wręcz urodzeni przestępcy.

Gość gość
gośćparasolka ales ty upierdliwa:o :D

Gość gość
Gosc parasolka , to po co eczysz sire z ta waga 20 lat? ale zaklamana jestes , jak kazdy blizniak. Ja znam wagi i sa do rany przyloz. Moja przyjaciolka najlepsza to waga.

Gość gośćparasolka
Bo mam z nim slub .Nie jestem zakłamana !Po co miałabym kłamać??Ja nie znam żadnej wagi do rany przyłóż.Jedna dziewczyna waga ktorą znam..to pije pali klnie i kradnie . Facet jeden oblesny zboczeniec i damski bokser a moj wyrodny ojciec ..ciagną go narkotyki i przemoc,do aborcji zmuszał ..groził ze mnie zabije zwierząt nie toleruje nigdy nie przeprasza nikogo i z nikim sie nie liczy.Chyba nikt tak jak ja nie zna go na wylot.Waga z blizniakiem to najgorsze połączenie zresztą z ryb też.

Gość gośćparasolka
I nie zarzucaj mi kłamstwa bo jednego czego blizniaki nienawidzą to własnie kłamstwa na pierwszym miejscu.

Gość gość
Ja nie znam żadnej wagi do rany przyłóż xxx a Jurek Owsiak, Borys Niemcow, J. Lennon czy Grechuta byli kanaliami.. oceniasz przez pryzmat kogoś jednego ze swojego życia, a nie jak ogólnie jest

Gość gość
Ej Wy tak na serio traktujecie te znaki zodiaku? Wklepiecie w neta, wyszukacie znaczenie i uważacie za świętą prawdę? Nawet jeśli znaki, numerologia, astrologia i pierdu pierdu mają jakiś tam wpływ na osobowość to nie można zapominać o działaniu samego środowiska, o wpływie otoczenia na zachowania, postawy, wpajane i internalizowane wartości. Takie bazowanie na znakach jest niepoważne..;/ Mówiła introwertyczna (całe swe życie) Bliźniaczka.

Gość gośćparasolka
Oceniam przez pryzmat wielu osó spod tego znaku.!

Gość gość
bliżniaczka nie moze być introwertyczką.. w 80% przypadków.. XXX nie można zapominać o działaniu samego środowiska, o wpływie otoczenia na zachowania, postawy, wpajane i internalizowane wartości. Takie bazowanie na znakach jest niepoważne..;/ Mówiła introwertyczna (całe swe życie) Bliźniaczka. XXX zgadza się środowisko jest jak hardware, znaki- software

Gość gość
hoho

Gość gość69
poraszka ale utalentowane do sportu hehe