Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebjo

Co poprawia pamieć i koncentracje oraz prace mózgu

Polecane posty

Gość gość
Czy znasz 4 najważniejsze czynniki wpływające na Twoją efektywność? Aktywność fizyczna egularne ćwiczenia poprawiają nie tylko kondycję fizyczną, ale także pozytywnie wpływają na Twój umysł i zwiększają efektywność. Dzięki dużej ilości ruchu jesteś bystrzejszy oraz reagujesz szybciej. Badania potwierdzają również pozytywny wpływ ruchu na Twój nastrój oraz zwiększoną ilość energii. Dieta Występuje silny związek między zdolnościami umysłowymi, a dostarczaniem organizmowi witamin i składników mineralnych. Poprawne funkcjonowanie mechanizmów w naszym mógu, a co za tym idzie nasza sprawność intelektualna, zależy od codziennej diety. Według naukowców prawidłowe odżywianie zapewnia odpowiednią cyrkulację krwi w mózgu. Stres Chroniczny stres zmniejsza objętość mózgu. W badaniach przeprowadzonych przez zespół naukowców z University of Yale wykazano, że stres znacznie obniżał ilość istoty szarej w części przedczołowej kory mózgowej. Powoduje to gorsze opanowanie emocji oraz niższą samokontrolę. Sen i odpoczynek Kiedy jesteś zmęczony, Twoj mózg nie radzi sobie z dystrakcjami i trudniej jest Ci się skoncentrować, osłabione są również funkcje pamięci. Podczas snu Twój mózg porządkuje zgromadzone informacje oraz dokonuje regeneracji. Według naukowców z Uniwersytetu Wisconsin-Madison mózg staje się wtedy bogatszy, ponieważ budowane są nowe komórki.

Gość gość
Zdecydowałam się na Momentum, ponieważ od kilku lat regularnie biorę udział w turniejach tenisa. Jednak ostatnio coraz częściej przegrywałam, ciężko mi było skupić się na meczach, zbyt wolno reagowałam na piłki przeciwnika. Momentum biorę od 2 tygodni i naprawdę widzę różnicę! Łatwiej mi się skoncentrować, coraz szybciej podbiegam do piłek, ostatnio kilka razy wyszedł mi half volley! Dzięki wielkie za pomoc! zakupiłem go tutaj http://momentum.bebjo.pl

Gość gość
POPRAW SWOJĄ EFEKTYWNOSĆ JUŻ PO 14 DNIACH: Osiągaj więcej niż inni, dzięki nawet 30% sprawniejszej pracy mózgu. Szybciej ucz się nowych zadań w pracy, przedmiotów na studiach, lepiej analizuj informacje. Działaj na najwyższych obrotach przez więcej godzin bez zmęczenia i senności. Zwiększ koncentrację na wykonywanym zadaniu nawet o 55%. Neutralizuj wpływu stresu oraz przeładowania obowiązkami na Twoją skuteczność. Zwiększ szybkość reakcji nawet o 62% i popraw koordynację ruchów. Działaj sprawniej, bez błędów, dzięki lepszej kontroli poznawczej. wiecej o tym tutaj oraz mozliwosc zakupu tutaj http://momentum.bebjo.pl

Gość gość
Ja ostatnio znalazłem taki produkt w internecie. Nazywa się Revitalum Mind Plus. Zażywam już trzeci tydzień i jestem raczej zadowolony. Pomaga mi się koncentrować i pamięć jakby lepsza ostatnio :)

Gość gość
tak na szybko to mi akurat pomagają energy drinki. zwłaszcza jak trzeba jakąś nockę zarwać przed kompem. ostatnio kumplowi kilka podebrałam, i serio mi podpasowały. śmieszną nazwę mają CHWDP ;PPP ale kurcze, jakoś smakowo na przykład o wiele bardziej mi podchodzą niż jakieś redbule

Gość gość
Mi akurat takie drinki nie pomagają a już na pewno nie na koncentrację. Takie rzeczy to kupuje w aptece albo czasem zamawiam coś lepszego z internetu. Na przykład jakieś suplementy na pamięć.

Gość gość
Już kolejny raz natrafiam na ten preparat. Może w końcu się skusze na to i przetestuje.

Gość gość
Tyko napisz coś jak efekty .. chętnie sobie poczytam, bo sama się zastanawiam.

Gość gość
Kiedyś stosowałam Vita Buerlecithin ale nie wiem czy to mi jakoś bardziej pomogło.

Gość gośćGosia
Zdecydowanie polecam zapoznanie się z właściwościami żeń szenia! :D Sama biorę juz trzecie opakowanie gold żeń szenia complex-u (ma w składzie aż trzy odmiany - w tym syberyjska i koreańską plus dodatkowo magnez i czarny pieprz). Takie połączenie dobrych składników bardzo dobrze wpływa na dobrą koncentracje i pracę mózgu ;)

Gość MarcelinaRR
My z mężem zażywamy firmy now brain elevate, dla mnie rewelacja, zażywamy już drugie opakowanie. Zdecydowania poprawiła się u mnie koncentracja i szybkość reakcji. Tu można zamówić: https://herbapis.pl/now-brain-elevate-60kapsulek

Gość Arek

mój mózg, w pewnym momencie zaczął się "zacinać", za duzo pracy naraz... chciałem być w 2-3 miejsach naraz. Robił wiele czynności naraz! Ale w pewnym momencie poczułem wielkie osłabienie, moja głowa pracowała na 50% mniej niż jeszcze niedawno. Mam taką prace, ze muszę byc zawsze 100% sprawny i zaczeła się walka z mózgiem! Pomogła mi w tym Dr Beata Dethloff i jej test dna. Specjaliści opracowali mi optymalne zgodne z DNA zalecenia żywieniowe dzięki którym dieta poprawia funkcjonowanie mózgu! po 2 tyg stosowania wracam do formy! Co mnie kurczę BARDZO CIESZY! OBY TAK DALEJ!

Gość Pani Mózg

o tym jak bardzo ważna jest dieta dla możgu, przekonałem się gdy miałem taki okres w swoim zyciu gdy jadłam często niezdrowe rzeczy bo nie miałam czasu nic ugotować potem gdy wróciłam do "normalniejszych posiłków" poczułam, ze mózg zupelnie inaczej o wiele lepiej pracuje, postanowiłam, ze nie bede zaniedbywać mozgu i pojde do dr dethloff, aby mozg dostał co nalezy, bo na to zasługuje! SERIO warto mu dać co trzeba, bo zupelnie inaczej się wtedy funkcjonuje i dr dethloff mi to udowdniła!

Gość gość

Nie można dopuszczać do sytuacji, aby problemy z koncentracją wpływały na nasze życie i zdrowei. Również na codzienne obowiązki. Jeżeli szukasz skutecznego leku to odwiedź pewnylek.pl. Ta mają bardzo szeroki wybór leków wspomagających koncentrację.