Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przestac potrzebowac innych ludzi

Polecane posty

Gość gość

niestety moj charakter wszystko utrudnia, nie da sie mnie lubic ani do mnie przywiazac. Jedyne czego bym chciala to pogodzic sie z samotnoscia :) Jest ktos na takim etapie, ze ma po prostu wywalone?

Gość gość
Ja raz mam wyj****e, a raz głupieję i wyobrażam sobie rozmowy z obcymi ludźmi.

Gość gość
to nie moj temat, nie jest az tak radykalnie zeby sie ciac z tego powodu heh :D ale jest kiepsko, nie chce byc zalosna, skomlaca desperatka ktora placze w poduszke z samotnosci. Chce po prostu mniej czuc.

Gość gość
", ale jednak ta potrzeba bliskości emocjonalnej,jednak powraca. Jednak NIE CHCĘ TEGO. Po prostu CHCĘ BYĆ WOLNA od takich ograniczających pragnień. Bo to jest ograniczenie i SŁABOŚĆ. " zgadzam sie

Gość gość
tez chce byc sama, nie chce partnera, moje kontakty z rodzina i znajomymi sa nieco powierzchowne, boje sie mezczyzn, boje sie ze zdepcze moje uczucia, boje sie glebokich przyjazni, boje sie ze znowu bedzie ktos mnie mial w d***e.

Gość gość
Mi to całkiem przeszło po tym jak uświadomiłam sobie, że ludzie spotykają się z innymi tylko dla własnych korzyści. A ja tam nic od nich nie chce, więc po co mam się z nimi spotykać?

Gość gość
a ja chce...nie jakichs korzysci, tylko bliskosci. lubie szczerosc, bliskosc, lubie te momenty, gdy ludzie nie gadaja o drobnostkach, p*****lach a otwieraja sie tak naprawde, sa tak szczerzy jak np. tu na forum :)

Gość gość
ale ja nie jestem nikomu do szczescia potrzebna, wiec nie widze sensu zeby potrzebowac.

Gość gość
Jesteś, tylko że gorszym od siebie i to cie właśnie boli.