Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można schudnąć licząc kalorie w notesiku?

Polecane posty

Gość gość

ile zjadło się kazdego dnia? i do ilu kcal się ograniczać żeby nie przytyć i żeby waga spadła w dół?

Od samego liczenia to chyba jeszcze nikt nic nie zrzucił, od ilości kalorii ważniejsze jest co jesz, jeżeli zjesz dziennie 1200 kcal ale połowa z tego to pieczywo, a druga połowa ziemniaki i mięso to może i schudniesz jakieś pół kilo na tydzień ale zrujnujesz sobie zdrowie. Ważne jest żeby ograniczać kalorie ale też dostarczać ich w odpowiedniej żywności. Pełno jest różnych diagramów i kalkulatorów na necie, wystarczy poszperać.

Gość gość
Żeby nie przytyc najlepiej nie przekraczać 2000 kcl dziennie, jeśli chcesz schudnac do 3 kg miesięcznie nie możesz przekroczyć 1500 kcl dziennie

Gość gość
Ja tam jem ile chcę ale piję dużo koktajli owocowych(blenduje rozmaite owoce) a na śniadanie zawsze jogurt z musli bo to musli mnie zapycha. I dużo pływam. Może nie mam typowo chudej sylwetki ale całkiem zgrabnie wyglądam. Wcześniej miałam paskudny cellulit i niekształtne dupsko. Każdy mówi, że dużo schudłam chociaż waga zaprzecza.