Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryk21

Pytanie do was

Polecane posty

Gość eryk21

Mam pytanie. Wydaje mi sie ze jak na moj wiek 21lat rozmiar mojego Penisa nie jest dobry. Wiem iz rozmiar mierzy sie gdy jest on w zwodzie. Ale gdy nie stoi ma jakies 3cm i jest strasznie cienki. W zwodzie ma okolo 11cm.

Gość gość
pytanie brzmi, czy jestem kaleką?

Gość świstak trojański
Nie jesteś kaleką. Nie gadaj głupot i nie przyłaź po poradę na forum dla zadymiarzy, bo naprawdę nabawisz się schiz. Masz niedużego fiuta, a kaleka to taki ktoś, kto jeździ na wózku inwalidzkim i często ma nogi obcięte nieco powyżej kolan, ale nawet to nie przeszkadza mu w tym, by całkiem nieźle grać w koszykówkę. Tobie mały fiut też nie przeszkodzi w seksie, choć pewnie będziesz musiał nieco więcej czasu spędzać na doskonaleniu minetki. :p

Gość gość
Znowu ten sam matoł co się jara pytaniem o swojego penisa "w zwodzie" :O

Gość gość
No bo weź, Mucha. Od paru lat pojawiają się tego typu idiotyczne posty sprowadzające się do rozterek "czy mój penis się nadaje", a cechą charakterystyczną jest że pojawia się w nich zwrot "w zwodzie". Nie wierzę, żeby to był przypadek - wszystkie te posty pisze jakiś jeden maniak :(

Gość nieaniołek
a może on by wolał siedzieć na wózku, niczym kaleka bez nóg i bez rąk, za to z fijutasem dużym i grubym. nie wolno niszczyć niczyich marzeń świstaku ;)

Gościu, odkąd jestem na tym forum, dowiedziałam się jak wiele rzeczy może powodować napięcie seksualne u innych ludzi, ale przyznam, że to dzisiejszy news numer jeden. No chyba, że ten pan jest tak mało pewny siebie przez ten rozmiar, że nigdy się nie odważył i przeżywa po prostu. :)

Gość gość
Fakt, kafe ściąga różnych dewiantów. Jeden jara się wymyślaniem historyjek zakończonych pytaniem "jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży", drugi chce spoconych stóp niezłej laski która przed chwilą bzykała się z innym, jeszcze inny wybiela sobie anusa :D:D:D