Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika9999

nie wiem co robic chyba sie zakochalam

Polecane posty

Gość Nika9999

Witajcie. Potrzebuje pomocy. O to moja historia. Prawie trzy lata temu wprowadzilam sie do domku na wsi, ktory ma dwa mieszkania. Obok w mieszkaniu mieszka mezczyzna o 20 lat starszy. Ja mam 22 lata. Poznalismy sie i zaprzyjaznilismy. Krotko po przeprowadzce wymienilismy sie tel. Nie wiedzial wtedy ile mam lat myslal ze jestem starsza i zaczynal mnie podrywac. Wtedy powiedzialam mu ze mam 20 lat i ze nie mozemy byc razem. Przestal do mnie pisac. Spotykalismy sie owszem na kawe, razem jezdzimy na wycieczki rowerowe na imprezy i wogule. Teraz w pierwsze swieto bylam z nim na imprezie. Wypilismy troche ale nie bylismy pijani. Zaczol do mnie mowic: beybe, kochanie... Potem poszlismy tanczyc. Pocalowal mnie. Bylo cudownie. Ale poznalismy tal kolezanke lat 33. Co najgorsze cala impreze sie bawilismy w 3, calowal mnie, przytulal. W drodze do domu zlapal mnie za reke i tez sie calowalismy i rozmawialismy. Nawet chcial zebym zostala u niego na noc ale odmowilam... Na nastepny dzien okazalo sie ze on woli nasza kolezanke a mnie traktuje jak gdyby nigdy nic sie nie wydarzylo. Ona wie co ja czuje. Ja sie chyba zakochalam. Prosze pomozcie mi co zrobic aby sie mna bardziej zainteresowal? Czy sa jakies szanse? Najgorsze jest to ze ze mna sie calowal cala impreze a kolezanke podrywal. Miedzy nimi do niczego nie doszlo nawet do pocalunku. Co ja mam robic? Pomocy! Przepraszam za rozpisanie.

Gość gość
po pierwsze to znów Koterba :O te same błędy i fikcja co zwykle po drugie dla przeciętnej 22 latki taki po 40 to stary fuj oblech

Gość gość
zaraz rzygne obrzydliwy staruch

Gość gość
Oni dobrze wiedza, ze mlode dziewczyny czuja do nich tylko obrzydzenie i uwazaja za obrzydliwych, stad dla przeciwwagi zakladaja tematy chwalace starcow 🖐️:D:D

Gość Nika9999
Dobra ale ja go nie uwazam za starego oblecha tylko za dojrzalego mezczyzne.

Gość Nika9999
O co tu chodzi? Dzisiejszego dnia jak bylam u niego na kawie to zaczol mi masowac plecy i przed wyjsciem do domu mnie pocalowal. A najgorsze jest to ze ja cos czuje do niego, ale on piszac z moja kolezanka chce byc z nia. I ze chce spedzic z nia reszte zycia. Ona tez by chciala z nim cos zaczac ale wie co jest miedzy mna a nim. Tylko ze ja powiedzialam jej ze na drodze do ich szczescia nie bede stawac, a z nim przyjaznic sie bede jak zawsze... Co mam zrobic?

Gość gość
stary grzybie koterbo daj se siana z pisaniem kilkunastu takich prowo dziennie :D i zajmij jakas robota bo ci ta tlusta doopa przyrosla do fotela